Ad Code

Responsive Advertisement

Με δυσκολία η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αλεξάνδρας-Βιντεο

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τους συμβασιούχους καθώς εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο υπόθεση καθαριστριών του ΟΠΑΠ. Περίπου 2.000 άτομα έχουν ήδη συγκεντρωθεί έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο και η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αλεξάνδρας διεξάγεται με δυσκολία στο ρεύμα καθόδου καθώς έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες.

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα ενώ ο νομικός εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ Χρήστος Νικολιτσόπουλος, που μίλησε στη συγκέντρωση, είπε: «Να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να νομίζει πως μπορεί να αποφασίζει για μας χωρίς εμάς. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη όμως και η ίδια θα πρέπει να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε εκείνον στον οποίο ορκίστηκε: στον ελληνικό λαό».


Η παρουσία της αστυνομίας μπροστά στον Άρειο Πάγο είναι διακριτική ενώ κλούβες βρίσκονται σταθμευμένες στο πλάι του Μεγάρου.  


Δείτε το βίντεο




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση