Ad Code

Responsive Advertisement

Και όμως, υπάρχουν “ντόπιοι” που δεν θέλουν την Frontex – βίντεο ντοκουμέντο


Το επίσημο Τουρκικό κράτος αντιστεκόταν σθεναρά στην εφαρμογή της Frontex στο Αιγαίο. Οι λόγοι ήταν φανεροί. Η ανάπτυξη Ευρωπαϊκής δύναμης έστω παρουσίας, θα αφαιρούσε από το Τουρκικό κράτος τη δυνατότητα αρωγής στους δουλεμπόρους όταν πλείστες όσες φορές σκάφη του Τουρκικού ΠΝ συνόδευαν ή επαναπροωθούσαν πλεούμενα με μετανάστες παίζοντας κρυφτούλι με τις αντίστοιχες Ελληνικές δυνάμεις. Επιπλέον, οι αιτιάσεις περί παραβίασης χωρικών υδάτων ή εναέριου χώρου θα είχε πλέον “διεθνή” αυτόπτη μάρτυρα.
Το Τουρκικό παρακράτος θα ήταν αυτό που θα δεχόταν το ισχυρότερο χτύπημα αφού το φρικτό εμπόριο της ανθρώπινης σάρκας θα γινόταν επίπονη διαδικασία, μειώνοντας άμεσα και δραστικά το μαύρο χρήμα που έρρεε. Μαζί με αυτό και όλες οι εναλλακτικές ευγενείς δραστηριότητες.
Οι ίδιοι οι μετανάστες οπωσδήποτε οφελούνται από τη δραστηριοποίηση όπως φαίνεται και στο βίντεο – ντοκουμέντο που ακολουθεί. Εναέρια και πλωτά μέσα του ΛΣ και του ΠΝ εξασφαλίζουν αφ’ ενός τις ζωές των μεταναστών, είδαμε τη φρίκη με την αναλγησία άλλων Ευρωπαϊκών κρατών που αφήνουν ανθρώπους να βρίσκουν τραγικό θάνατο είτε από την καταβύθιση των σκαφών ή ακόμη και από ασιτία και αφυδάτωση! Επιπλέον, η αποβίβαση των μεταναστών γίνεται συντονισμένα και ελεγχόμενα (ακόμα και στα υποβαθμισμένα κέντρα υποδοχής) που όμως είναι απείρως προτιμότερα από το κάθε “Εφετείο” όπου ανθρώπινα κουρέλια περιφέρονται σε γκέτο, έρμαια των βαρώνων του κοινού εγκλήματος ή ακόμη των ευυπόληπτων κυρίων του δημόσιου βίου που αναζητούν φτηνό κρέας για τις δουλειές τους.
Οι “ντόπιοι” λοιπόν που αντιδρούν στη δράση της Frontex, αλήθεια τι λόγους έχουν; Θα το δούμε σε λίγο και θα περιμένουμε απαντήσεις… Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση