Ad Code

Responsive Advertisement

Δύο ώρες χωρίς διόδια


Ελεύθερα διόδια για 2 ώρες έχουν ως στόχο οι οργανώσεις κατά των διοδίων, στην πρώτη πανελλαδική κινητοποίηση σε όλους τους σταθμούς των διοδίων που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής.
Σκοπός της κινητοποίησης είναι οι οδηγοί να περνούν από τα διόδια χωρίς να πληρώνουν αντίτιμο από τις 3 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα.
Το κίνημα πολιτών και φορέων κατά των διοδίων σε ολόκληρη την Ελλάδα γιγαντώνεται σε ρυθμό ανάλογο με τις αυξήσεις στις τιμές που ανακοινώνονται από τις κατασκευαστικές εταιρείες.
Ήδη από τις πρώτες ημέρες του 2011, έχουν ανακοινωθεί αυξήσεις λόγω πληθωρισμού στα διόδια Αθήνας – Θεσσαλονίκης αλλά και Αθήνας – Καλαμάτας. Επίσης, νέες αυξήσεις, της τάξης του 33%, έρχονται το αργότερο ως τα μέσα Φεβρουαρίου στον αυτοκινητόδρομο Μαλιακός-Κλειδί.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση