Ad Code

Responsive Advertisement

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠOΥΡΓΟΣ.


Την πλήρη εφαρμογή, χωρίς καμία αναθεώρηση ή αναπροσαρμογή, του αντικαπνιστικού νόμου, ζήτησε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, από τον υπουργό Υγείας, Α. Λοβέρδο, στη σημερινή τους συνάντηση.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος και ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται κανένα θέμα αναθεώρησης του νόμου ή αναπροσαρμογής του. Ξεκαθάρισε πως ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί όπως ψηφίστηκε στη Βουλή, χωρίς καμία παρέκκλιση.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, επεσήμανε: “Επιμένουμε στην εφαρμογή του νόμου αλλά αυτό εξαρτάται από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που πρέπει να ενεργοποιηθούν από τα συναρμόδια υπουργεία”.

Ο υπουργός αναμένεται να προβεί σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις κατά την διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου την Τρίτη.
ΠΡΕΖΑ TV

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση