Ad Code

Responsive Advertisement

Toν Μάρτιο το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Nintendo 3DS

H φορητή κονσόλα 3DS, η πρώτη που παίζει τρισδιάστατα βιντεοπαιχνίδια χωρίς να απαιτεί τη χρήση ειδικών γυαλιών, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 25 Μαρτίου, ανακοίνωσε η ιαπωνική Nintendo.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η συσκευή θα φτάσει στις ΗΠΑ δύο ημέρες αργότερα και θα κοστίζει 250 ευρώ, ενώ στην ευρωπαϊκή αγορά η τιμή θα είναι «συγκρίσιμη».

«Το Nintendo 3DS είναι μια κατηγορία από μόνο του. Τέτοια εμπειρία απλά δεν υπάρχει αλλού» υπερηφανεύτηκε ο Ρέτζι Φιλς-Άιμε, πρόεδρος της Nintendo Αμερικής.

Όπως και τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς DS, η νέα έκδοση της παιχνιδομηχανής ανοίγει σαν βιβλίο και διαθέτει δύο οθόνες. Η μία από αυτές είναι οθόνη αφής, ενώ η άλλη αξιοποιεί τη νέα τεχνολογία 3D.

Ο λόγος που η συσκευή έχει δύο διαφορετικές οθόνες είναι ότι «οι οθόνες αφής και οι οθόνες 3D δεν συνεργάζονται πολύ καλά», είχε εξηγήσει πέρυσι ο πρόεδρος της Nintendo Σατόρου Ιβάτα.

Το 3DS διαθέτει ακόμα τρεις κάμερες, μια που κοιτάει τον χρήστη και δύο άλλες στην εξωτερική όψη, σχεδιασμένες για τη λήψη τρισδιάστατων φωτογραφιών.

Περισσότερα από 30 παιχνίδια αναμένεται να είναι έτοιμα μέχρι το ντεμπούτο της κονσόλας, αναφέρει το AFP -συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι εταιρείες Ubisoft, LucasArts, Capcom, Electronic Arts, Konami, Namco Bandai και Square Enix.

Η Nintendo έχει προειδοποιήσει ότι τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν πρέπει να παίζουν παιχνίδια σε 3D, καθώς η όρασή τους ακόμα αναπτύσσεται.

Η προειδοποίηση προκάλεσε αντιδράσεις τις οποίες θεώρησε υπερβολικές η εταιρεία, βλέποντας τη μετοχή της να κάνει βουτιά ως αποτέλεσμα.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση