Ad Code

Responsive Advertisement

Πόλεμος ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για το Wikileaks


«Καλό θα ήταν ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής, πριν αμφισβητήσει την αξιοπιστία στις αναφορές των εγγράφων του WikiLeaks, να είχε επικοινωνήσει με το συνάδελφό του στην κυβέρνηση, Μ. Χρυσοχοΐδη. Γιατί έτσι, ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης θα τον ενημέρωνε ότι, λίγες ώρες πριν- σε ραδιοφωνική του συνέντευξη- είχε επιβεβαιώσει τις αποκαλύψεις χαρακτηρίζοντάς τις ως «δημόσιες δηλώσεις του», ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Πρόσθεσε δε ότι «καλό θα ήταν, αντί για επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς, εκ μέρους της κυβέρνησης, ο κ. Πεταλωτής να απαντήσει επί της ουσίας στο ερώτημα που θέτει η Ν.Δ.: «Προτίθεται, τελικά, η κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου να διαλύσει την ΕΥΠ και να την επανασυστήσει, όπως δεσμευόταν πριν από ένα χρόνο ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης στον Αμερικανό πρέσβη;».




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση