Ad Code

Responsive Advertisement

Γελοιότητα:Οι διαχειριστές που θέλουν να σκλαβώσουν τους λαούς τους.....τρέχουν να ελευθερώσουν τον λαό της Λιβύης.

Οι καραγκιόζηδες της Ευρώπης και της Αμερικής,οι ίδιοι που με επιμέλεια ακολουθούν τις εντολές των ελιτιστων κατά των συμφέροντος του λάου τους,οι ίδιοι που αδιαφορούν για την ευζωία των υπηκόων τους και τους καταδικάζουν σε αιώνια σκλαβιά.....
Οι ίδιοι που αδιαφορούν για τους εκατοντάδες νεκρούς στην Υεμένη,που βοηθάνε το καθεστώς του Μπαχρέιν να......
συνεχίσει να υπάρχει σκοτώνοντας αθώους πολίτες.....
  Αποφάσισαν να πάνε να πολεμήσουν για να απελευθερώσουν τον σκλαβωμένο λαό της Λιβύης ο οποίος είναι σκλαβωμένος απο δεκαετίες αλλά τώρα τους έπιασε ο πόνος.
Και φυσικά η προπαγάνδα των ελιτιστων είναι στο φόρτε τους,το ίδιο αν θυμάστε έκαναν και με το καθεστώς του Σανταμ Χουσειν,και τι δεν είπαν για να πείσουν τους λαούς να πάρουν μέρος σε αυτό το μακελειό που συνέβη εκεί,μέχρι ατομικά όπλα που δεν βρέθηκαν πότε ανακάλυψαν,πέρασαν την πλύση εγκεφάλου παντού και τελικά κατάφεραν αυτό που ήθελαν.

Να βάλουν χέρι στα πετρέλαια και την περιουσία της χώρας.
  Αυτή την στιγμή μιλάει ο πρόεδρος των Ηνωμένων πολιτειών και μιλάει για τις θηριωδίες του Καντάφι,δεν τον ακούμε να μιλάει για τις θηριωδίες της χώρας του με χιλιάδες θυμάτων στο Ιράκ και το Αφγανιστάν,ποια είναι η διαφορά των δυο καθεστώτων?

Τα πετρέλαια της Λιβύης και ο πλούτος της χώρας είναι στα όνειρα των ελιτιστων,παρ'ολο που από ότι ακούγετε έχουν σταματήσει οι αεροπορικές επιθέσεις του Καντάφι είναι σίγουρο ότι θα βρουν τρόπο να πετύχουν τον σκοπό τους.

  Πόσο γελοίο είναι όλοι αυτοί που υποκύπτουν στα σχέδια των ελιτιστων για παγκόσμια κυβέρνηση,για την φτωχοποιηση των λαών τους και την υποδούλωση των επομένων γενεών....

Να καίγονται για να απελευθερώσουν τον λαό της Λιβύης παριστάνοντας τους σταυροφόρους.
  Ενώ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο πλούτος της χώρας,διότι η ζωή του λαού δεν θα αλλάξει καθόλου όπως και των λαών της Τυνησίας και της Αιγύπτου.

 http://harrytsopanos.blogspot.com

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση