Ad Code

Responsive Advertisement

Νίκη προβλέπει ο Καντάφι

«Μακρύ και νικηφόρο πόλεμο» προβλέπει ο Καντάφι, μία ημέρα μετά την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά της χώρας του. Σε σημερινό του μήνυμα που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση ο λίβυος ηγέτης δήλωσε ότι ......δεν θα επιτρέψει ποτέ στους «σταυροφόρους» να εκμεταλλευτούν το πετρέλαιό του.

Σε ηχητικό μήνυμά του, ο Καντάφι τόνισε ότι «όλοι οι Λίβυοι έχουν τώρα όπλα για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους», ότι «είναι αναπόφευκτη η ήττα των δυτικών δυνάμεων» και προέβλεψε ένα «νικηφόρο μακρύ πόλεμο».


Ο λίβυος ηγέτης πρόσθεσε ότι οι αεροπορικές επιθέσεις στη Λιβύη από δυτικές χώρες ισοδυναμούν με τρομοκρατικές ενέργειες. «Δεν θα εγκαταλείψουμε την πατρίδα μας και θα την απελευθερώσουμε», κατέληξε ο Καντάφι.

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/142035/niki-provlepei-o-kadafi-/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση