Ad Code

Responsive Advertisement

Minerva, Αυγή της Οδύσσειας, Καντάφι και..

…και το Λουρί Της (γνωστής) Μάνας, Minerva,Καντάφι, Κίνα, Ρωσία, Internet στους αντάρτες από ΗΠΑ, μαύρος, άσπρος, κίτρινος χρυσός, και εξουσία στα εδάφη τροφής. Όταν μετ-ονομάζουν τον πόλεμο, σε επιχειρήσεις!! (sic) είναι το λιγότερο για γέλια, αν δεν ήταν εξαιρετικά σημαντικό. Το γεγονός είναι πως αφήνουν ξεκάθαρα (δεν τους νοιάζει) να φανεί πως ο πόλεμος με σημασιολογική ονομασία ‘Η Αυγή της Οδύσσειας’, γίνεται μόνο για λόγους προσωπικών συμφερόντων και δεκάρα τσακιστή ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ για τον λαό και τις ανθρώπινες συνθήκες επιβίωσης…
και η Ρωσία απειλεί με ολικό πόλεμο. Μια επείγουσα πληροφορία από τη Ρωσική Υπηρεσία Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR) σύμφωνα με την οποία ο αρχηγός Mikhail Fradkov ενημέρωσε τον πρόεδρο Medvedev σήμερα ότι το Κινεζικό πολεμικό πλοίο Xuzhou ετοιμάζεται να προσφέρει προστασία στον Καντάφι και την οικογένεια του. Ο λόγος είναι η προστασία του από δολοφονία από την Αμερικανική επίθεση στο Βόρειο-Αφρικανικό κράτος.
Αυτό που στην αναφορά αναφέρεται ως «εκπληκτική προδοσία» από την Δύση, οι Ρώσοι ηγέτες λένε ότι η αποχή τους από το ψήφισμα των Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών της Ζώνης Απαγορεύσεως Πτήσεων, αντί για προστασία των ανταρτών χρησιμοποιείται από την Δύση ως μέσο για την κατάκτηση των τεράστιων αποθεμάτων πετρελαίου και νερού.
19 Μαρτίου 2011: Επαναστάσεις, Σεισμοί / Τσουνάμι / Μεγάλη πλημύρα, Πυρηνική κρίσις, … και τώρα την ημέρα της Σουπερ Σελήνης «Supermoon», ξεκινά αυτός ο Πόλεμος, που ονομάζεται «Operation Odyssey Dawn»… καημένε Οδυσσέα … ότι θέλουν μηχανεύονται μέχρι και τον Οδυσσέα επιστρατεύουν, για να χτυπήσουν μια χώρα με την τρίτη κατά σειράν οικονομία στην Αφρική μετά την Νότιο Αφρική και τις Σεϋχέλλες !
Αν και ο αρχηγός του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου Nikolai Makarov είχε προειδοποιήσει ότι η ξένη στρατιωτική επέμβαση στην Λιβύη θα μπορούσε να προκαλέσει ένα ολοκληρωτικό πόλεμο με την Δύση. Οι προειδοποίηση τους έπεσε σε κουφά αυτιά καθώς ο Βρετανός υπουργός Αμύνης είπε ότι η απ ευθείας στοχοποιήση του Καντάφι ήταν «πιθανή» και τα Βρετανικά υποβρύχια έριξαν δύο πυραύλους στο συγκρότημα της κατοικίας του στο κέντρο της Τρίπολης σκοτώνοντας 48 πολίτες και τραυματίζοντας πάνω από 150.
Και ο Νοστράδαμος
12
Η πιο δυσοίωνη προφητεία για την Λιβύη είναι του seer Michel de Nostredame (1503-1566) (Nostradamus) που στον Αιώνα 1 Τετράστιχο 9 γράφει :
From the Orient will come the African heart/to trouble Hadrie and the heirs of Romulus./Accompanied by the Libyan fleet/the temples of Malta and nearby islands shall be deserted.
«Από την Ανατολή θα έρθει η Αφρικανική καρδιά, / να βάλει σε δοκιμασία την Hadrie (Αδριατική) και τους κληρονόμους του Ρωμύλου (Ιταλούς) / Συνοδευόμενος από το Λιβυκό Στόλο,/ οι ναοί της Μάλτας και τα κοντινά νησιά θα ερημώσουν.»
Σύμφωνα με τον διάσημο ερμηνευτή του Νοστράδαμου Jean-Charles de Fontbrune, στο βιβλίο του «Countdown To Apocalypse» (σελίδα 287)
ο «Βασιλιάς των Βασιλιάδων» είναι ο Λίβυος ηγέτης Gaddafi που θα ενώσει τον Αραβικό Κόσμο εναντίον της Δύσης σύμφωνα με την προφητεία και θα αρχίσει έναν αποκαλυπτικό Παγκόσμιο Πόλεμο που θα φέρει τον Κόσμο στο όριο της οριστικής καταρρεύσεως.
Πιο ενδιαφέρον φαίνεται είναι ότι ο Fontbrune αναφέρθηκε με αυτόν τον τίτλο στον Gaddafi το 1983, δηλαδή 25 χρόνια νωρίτερα πριν τις 29 Αυγούστου 2008, όπου σε μια συνάντηση 200 Αφρικανών βασιλιάδων και παραδοσιακών κυβερνητών του δώσανε ακριβώς αυτόν τον τίτλο !
Κάνουν το πάν για να ενωθεί το Βορειοαφρικανικό Τόξο με τους υπόλοιπους 1,5 δισεκατομμύριο Μουσουλμάνους σε ένα «κράτος» θεοκρατικό, με νόμισμα το Χρυσό Δηνάριο και να βγει ο Χαλίφης που θα κηρύξει την Τζιχάντ, ώστε μαζί με την Κίνα να σαρώσουν την Δύση. Σας φαίνετε τρελό ? δεν μένει παρά να δείτε, θέμα χρόνου πλέον. Απλώς δεν αντιλαμβάνεστε το παιχνίδι της άνθρωπο – καλλιέργειας .
και η Minerva
headofminerva
Ο απόστρατος στρατηγός των ΗΠΑ Wesley Clark αναφέρει πως η κυβέρνηση Bush σχεδίαζε να εξαφανίσει 7 χώρες σε 5 χρόνια :
«Iraq, Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan, Iran.»
Οι επιχειρήσεις στο Ιράκ το 2003 και την Λιβύη ξεκινήσανε στις 19 Μαρτίου !!!
Η Ρωμαϊκή θεά του πολέμου MINERVA έχει τα γενέθλια της στις 19 Μαρτίου !!!
Μήπως καταλάβατε η όχι ???
11
Τι σχέση έχει η Κίνα ?
Με 700.000 στρατιώτες στο Σουδάν, 500.000 στον Καναδά, με άγνωστο αριθμό στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, με 10.000 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, η οποία τους ταΐζει κιόλας, Περιμένετε και θα εκπλαγείτε.
TIME WAVE ZERO του Terence Mckenna, 19 Μαρτίου 2011 προσέξτε την βύθιση της καμπύλης (Novelty) μέχρι τον Οκτώβριο 2011. Θυμίζω στις 19 Μαρτίου του 2003 άρχισε η επιχείρηση «απελευθέρωση του Ιράκ». Πολύ απλά αυτή η μαθηματική φόρμουλα του Mckenna όταν ανεβαίνει υπάρχει στασιμότητα. Όταν πέφτει και μάλιστα όσο πιο απότομα, τόσο γίνονται κοσμογονικά γεγονότα, σε αυτή την φάση μπήκαμε από χθες.
Η φόρμουλα ξεκινάει πριν δισεκατομμύρια χρόνια και τελειώνει 21 Δεκεμβρίου 2012 !!!
1
Internet στους αντάρτες από ΗΠΑ
Ο Αμερικανικός στρατός έχει την δυνατότητα να επιβάλει την συνδεσιμότητα του internet και της κινητής τηλεφωνίας ενάντια στην θέληση των ηγετών κάποιας χώρας. Φυσικά αυτό είναι πράξη πολέμου. Αλλά ποιος νοιάζεται τώρα ? Αυτό γίνεται και στην Λιβύη με τους αντάρτες.
Ο στρατός των ΗΠΑ έχει πολλούς άσους κάτω από το μανίκι του. Ένας από αυτούς είναι και τα αεροσκάφη Commando Solo. Ικανά για ψυχολογικές επιχειρήσεις στα ΑΜ και FM για ραδιοφωνικές εκπομπές, στα UHF και VHF για τηλεόραση και για Wi-Fi (ασύρματο internet) μεγάλης ισχύος.
Ωραία δεν είναι ? Μην απορείτε λοιπόν που οι αντάρτες στην Λιβύη έχουν internet και κινητά τηλέφωνα, και μάλιστα δωρεάν !!! Ραδιοερασιτέχνες στην Ευρώπη κατάφεραν να καταγράψουν τα μηνύματα που μεταδίδει πάνω από τη Λιβύη το διαβόητο Commando Solo, το αμερικανικό αεροπλάνο «ψυχολογικών επιχειρήσεων».
«Αν αποπειραθείτε να αποπλεύσετε από το λιμάνι θα δεχτείτε επίθεση και θα καταστραφείτε αμέσως» ακούγεται να λέει η φωνή από τον ουρανό.
Το ηχογραφημένο μήνυμα αναρτήθηκε στο Twitter από τον χρήστη @FMCNL στην Ολλανδία, o oποίος παρακολουθεί τα ραδιοκύματα σε διάφορες συχνότητες και μπορεί έτσι να καταγράφει ορισμένες από τις επικοινωνίες των στρατιωτικών αεροσκαφών.
Τα αεροσκάφη αυτά πρέπει να μεταδίδουν υποχρεωτικά τη θέση τους και άλλες πληροφορίες σε μη κρυπτογραφημένες συχνότητες, προκειμένου να αποφεύγονται οι συγκρούσεις με πολιτικά αεροσκάφη.
Ο @FMCNL, πρώην αξιωματικός του ολλανδικού στρατού, μπόρεσε έτσι να καταγράψει τα αναγνωριστικά και τις κινήσεις διαφόρων αεροπλάνων του ΝΑΤΟ που επιχειρούν στη Λιβύη: ιταλικά μαχητικά, αμερικανικά ιπτάμενα τάνκερ και βρετανικά αναγνωριστικά.
scr_200110292f_hr
Το ΒόρειοΑφρικανικό Τόξο, το ΧΑΛΙΦΑΤΟ, η ΚΙΝΑ
Έλεγα πολλές δεκαετίες πριν για το επερχόμενο Χαλιφάτο και την μοίρα των μαλθακών πλέον Ευρωπαίων. Τώρα η «έγχρωμη επανάσταση» στην Αίγυπτο με την βοήθεια των Illuminati σχεδιάζει να εγκαταστήσει μαριονέτες πιστές στα αφεντικά τους στο Λονδίνο. Την προηγούμενη δεκαετία είδαμε τέτοιες «επαναστάσεις» στην Σερβία, την Γεωργία, την Ουκρανία, το Kyrgyzstan, την Μογγολία και αποτυχημένες στην Burma, το Iran και την Thailand. Τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και η «δημοκρατία» είναι πάντα τα προσχήματα των Illuminati , κοιτώντας πίσω στην Γαλλική και την Ρωσική «επανάσταση» ! περισσότερα
Γι Αυτό Πολεμούν Τον Gaddafi !
Λιβύη, το μοναδικό μουσουλμανικό κράτος που οι γυναίκες απολαμβάνουν ελευθερίες φυσιολογικές, που απαγορεύεται ο γάμος πριν τα 20 χρόνια και οι κλειτοριδεκτομές. Γιατί μανιασμένα θέλουν να τα ανατρέψουν όλα αυτά? Διάβασε πίσω από τις λέξεις αυτά που δεν θα ακούσεις ποτέ από τα «έγκυρα» μέσα μετάδοσης ειδήσεων. Ποιός είναι ο Gaddafi και γιατί “ξαφνικά” αποφάσισαν να τον εξουδετερώσουν? Τι τους ενόχλησε ? Όχι φυσικά ο λαός του, ξέρουμε πως για τους λαούς δεν νοιάζονται καθόλου, ούτε τα υποτιθέμενα πολλά χρήματα του ή τα πετρέλαια της χώρας του. Δεν ενδιαφέρονται γι αυτά. Τότε τι? περισσότερα
Διάβασε ένα άρθρο της Vancouver Sun, στην The Vancouver Sun στις 3 Μαρτίου, 2011 και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα, αν δεν το χεις κάψει από τα χημικά που τρως ή σε ψεκάζουν. Διάβασε (για μεγαλύτερη κατανόηση) πριν συνεχίσεις τα δύο άρθρα σχετικά με το ποιοι είναι αυτοί που κυβερνούν την ανθρωπότητα …
Για να ελέγχεις κάτι, πρέπει να το υπηρετείς,
και να το προστατεύεις, πολύ καλά.
Οι Δύο Φατρίες Που Κυριαρχούν Στον Πλανήτη. Α” και Β “ και την Υβριδιακή κατάρα
Η Λιβύη – Η Φατρία Δυο – Η Μοναρχία – Το Παιδοφιλικό Εμπόριο της Νέας Τάξεως Πραγμάτων – Αρχαία τεχνολογία
Κάποια πράγματα είναι σίγουρα σύμφωνα με την αρθογράφο.
1.Τα ΜΜΕ δεν θα μας πουν ποτέ την αλήθεια για τον Khaddafy.
2. Το City of London είναι πίσω από τις ταραχές.
3. Η Αλ Κάιντα και η Μουσουλμανική αδελφότητα αμφότερες δουλεύουν για το City of London.
4. Το City of London κοντεύει να καταρρεύσει. περισσότερα
011220-F-3354H-001
Διάβασε ακόμη σχετικά
Η Άγγλο Σαξονική Αποστολή B’
Πως να περιγράψεις τους ανθρώπους για τους οποίους μιλάω καλύτερα; Οι άνθρωποι για τους οποίους μιλάω εκκρίνουν εξουσία. Αποσπούν το φόβο. Απαιτούν την υποταγή και μα το θεό, την έχουν! Και με το τρόπο που μιλούν προστάζουν τις υποτιθέμενες εκλεγμένες κυβερνήσεις που έχουμε στη Βουλή ή στην Ουάσιγκτον ή στο Βερολίνο ή στο Παρίσι. Αυτοί οι άνθρωποι εκκρίνουν αυτού του είδους την εξουσία, και πέρα απ’ αυτό τι άλλο μπορώ να πω;
Είμαι σίγουρος ότι κι άλλοι άνθρωποι έχουν συναντήσει τέτοιου είδους χαρακτήρες στη ζωή τους. Δεν έχουν τίποτα το συμπονετικό μέσα τους. Δεν αντηχεί καμία πνευματική ζεστασιά μέσα τους. Είναι κρύοι, λειτουργούν σαν μηχανές. Για να χρησιμοποιήσω μια φράση που λέτε συχνά εδώ: «το βούτυρο δεν λιώνει στο στόμα τους». περισσότερα
Διάβασε τι γίνεται και στην Ελληνική Επικράτεια
Πούλησαν K A I το FIR Αθηνών
Με μια περίεργη απόφαση του υφυπουργού των Οικονομικών Γ. Φλωρίδη (αρ. 2/73348/0049 από 12-12-2001), που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1660/12-12-2001 τεύχος Β’, έχει δε ως τίτλο την αθώα και παραπλανητική φράση «Τιτλοποίηση μελλοντικών εσόδων του Ελληνικού Δημοσίου από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την ασφάλεια της Αεροναυτιλίας (Eurocontrol), αποφασίζεται:
Σύμβαση Hugh Cooper & Co και Δ.Μπάτσης
Σκοπός > Η Εξαφάνιση Της Ελλάδας
Προσπαθώ να σκεφτώ (δεν είναι και δύσκολο) το γέλιο που θα κάνουν οι τύποι που έστησαν όλο αυτό το παιχνίδι με απώτερο και ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα( !!!! ) τους. από τον χάρτη, και κάθε αναφορά σε αυτήν. Αν έστω και ελάχιστα αμφιβάλεις γι αυτό που λέω, διάβασε το πιο κάτω κείμενο και Σ Κ Ε Ψ Ο Υ και λίγο μόνος σου, χωρίς το χαζοκούτι ή τις εφημερίδες. Τι διάβολο το έχεις εντελώς καμένο από τις σαβούρες που τρως και την βρωμιά των συναισθημάτων σου? Δεν υπάρχει ούτε μια χαραμάδα που να μπαίνει μια στάλα φως? Πας γραμμή για τον γκρεμό, με σπασμένα φρένα, και εσύ παπαγαλίζεις τι έκανα οι μακρινοί πρόγονοι σου. !! Όταν ήδη οι ΠακιστανοΑλβανοΑφγανοΚογγολοί Προσκυνάνε με τον πισινό τους στραμμένο στα Προπύλαια, πού ίσως ακόμη θεωρείς σημαντικά??? Όταν μέσα σε μια εκκλησία ( Αγ. Παντελεήμονας ) προχτές έκαναν συναυλία!!!
Δ. Μπάτσης, Η Βαρεία Βιομηχανία στην Ελλάδα
Η Ψευδής επικείμενη χρεωκοπίας της Ελλάδας μας, το ΔΝΤ, το μνημόνιο της συμφοράς, και τα σούρτα φέρτα των διεφθαρμένων πολιτικών της διαπλοκής από το 1900, υπό τον φόβο των Ιουδαίων (συγγνώμη, της 37 Νοέμβρη ! ήθελα να πω). Αφήνετε να σας ταλαιπωρούν το Μνημόνιο και το ΔΝΤ? Σας ζητάνε περαίωση και σας περικόπτουν την σύνταξη πείνας ? Αφού ακόμη ψηφίζετε κόμματα καλά να πάθετε. Διαβάζετε βιβλία ή μόνο της κατευθυνόμενες εφημερίδες? Δεν το πιστεύω, ίσως διαβάζετε Paulo Coelho.  Ίσως οι πιο “ψαγμένοι” από σας να διαβάζετε ‘τα μυθιστορήματα ανακύκλωσης χαρτιού’, του σερ Λιακό ! Δηλ. ακόμα χειρότερα. Είστε άξιοι της ταχύτατα επερχόμενης τύχης σας, που ΔΕΝ θα είναι καλή.
Σουλτανικώτεροι Των Σουλτάνων Για Τους Μετανάστες !
Η κοινή γνώμη έχει ξεσηκωθεί, άλλα και εξαγριωθεί, με την προσπάθεια της Κυβερνήσεως να επιβάλει το νομοσχέδιο της για την απόκτηση Ελληνικής ιθαγένειας από τέκνα αλλοδαπών, που απλώς «γεννιόνται» η «διαμένουν» στην Ελλάδα. Και διερωτώνται οι πάντες : ..τι ωθεί τους κυβερνώντες να δώσουν (προφανώς στα πλαίσια πάντοτε του (δόγματος Κίσσιγκερ) ένα ακόμη χτύπημα, καίριο όμως αυτή την φορά, στον Εθνικό κορμό του Ελληνισμού?


http://miastala.com/s/archives/15370
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση