Ad Code

Responsive Advertisement

AL JAZEERA: “Συνεχίζονται οι συμπλοκές στη Συρία – 27 διαδηλωτές νεκροί”-Βιντεο

Σύμφωνα με το AL JAZEERA κατά τη διάρκεια των συμπλοκών, που συνεχίζονται στη Συρία, έχασαν τη ζωή τους συνολικά 27 διαδηλωτές. Οι δυνάμεις ασφαλείας του καθεστώτος Bashar al-Assad κάποια στιγμή άνοιξαν πυρ ενάντια στους διαδηλωτές με τραγικά αποτελέσματα.
Η κατάσταση στη Συρία δεν δείχνει να ομαλοποιείται, παρά τις …φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν τα γειτονικά της και όχι μόνο κράτη για ευνόητους λόγους. Οι όποιες προσπάθειες τους, συνεχίζουν να πέφτουν στο κενό με συνέπεια να υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης παρόμοιων καταστάσεων και στις δικές τους χώρες. Ο Bashar al-Assad, από τη πλευρά του προσπαθεί να κατευνάσει τα “πνεύματα” (χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα) με διάφορες εξαγγελίες περί μεταρρυθμίσεων που ουσιαστικά του επέβαλαν οι καταστάσεις και οι γειτονικές χώρες. 

Ορισμένοι από τους διαδηλωτές δήλωσαν στο AL JAZZERA πως το ουσιαστικό και μοναδικό τους πρόβλημα στη χώρα είναι το πολίτευμα και η κυρίως η έλλειψη δημοκρατίας. Ο πληθυσμός της Συρίας πλησιάζει τα 20 εκατομμύρια ενώ το 10% αυτών είναι Κούρδοι.
Geopolitics & Daily News



http://gdailynews.wordpress.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.