Ad Code

Responsive Advertisement

Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ "BANCOR"

Ο γερουσιαστής, Ron Paul, "πρότυπο" για να τους "εραστές" της ελευθερίας σε ολόκληρο τον κόσμο, έστειλε σαφές και "άκαμπτο" μήνυμα, στην ελίτ των "διεθνιστών" η οποία επιχειρεί να επεκτείνει την Παγκοσμιοποίηση, μέσω του δυτικού στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος. "Θα αποτύχετε", τους είπε...

Μιλώντας για το εθνικά συγκροτημένο συνδικάτο, εξέφρασε την ανησυχία του ότι προωθείται η "βαθιά" μορφή της Παγκοσμιοποίησης, η οποία θα επεκταθεί, λόγω των διεθνών κρίσεων, δηλαδή της πολιτικής αναταραχής στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

"Η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, είναι μια ευκαιρία για κάποιους, να την προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά", είπε ο Paul, αναφερόμενος στη σημερινή κυβέρνηση, των ΗΠΑ, υπό την ηγεσία του διεθνούς συνασπισμού εξουσίας.

"Ο πατέρας Μπους καυχήθηκε γι 'αυτό. Να θυμάστε ότι δεν ήθελε να πάει στο Κογκρέσο, και κατάφερε, τελικά, να πάρει συμβολική έγκριση το 1990/91, για τον πόλεμο του Περσικού Κόλπου, αλλά πήρε, παράλληλα και διαταγές από τον ΟΗΕ, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο Κογκρέσο.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που άκουσα έναν πρόεδρο να μιλάει για «νέα παγκόσμια τάξη». Οι λέξεις που χρησιμοποίησε, αφορούσαν μια συνωμοσία", εξήγησε ο Paul.

"Θα πάει στον πόλεμο, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ, και όχι από το Κογκρέσο. Αλλά τελικά το μεγάλο στοίχημα, ήταν να ελέγχει τα χρήματα, έτσι ώστε να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, για ένα παγκόσμιο νόμισμα, μέσω του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας".

Όπως αναφέρεται, στην εφημερίδα Financial Times, το ΔΝΤ υποστηρίζει σθεναρά την ενδεχόμενη καθιέρωση ενός παγκόσμιου νομίσματος, το οποίο ονομάζεται "bancor", υποστηρίζοντας ότι θα «σταθεροποιήσει» το διεθνές νομισματικό σύστημα.

"Η νέα τάξη πραγμάτων εξετάζει αυτή τη νομισματική κρίση, την ίδια στιγμή, που οι διεθνιστές σχεδιάζουν το διεθνές τους", κατέληξε ο Paul.

http://www.liako.gr/news/international-news/32568-bancor-coin.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.