Ad Code

Responsive Advertisement

Ο Ρίτσαρντ Ντώκινς για τον μαχόμενο αθεϊσμό-Βίντεο

Ο εξελικτικός βιολόγος και μαχόμενος αθεϊστής, Ρίτσαρντ Ντόκινς, παροτρύνει όλους τους άθεους και αγνωστικιστές, να δηλώσουν ανοιχτά τη θέση τους και να πολεμήσουν την εισβολή της εκκλησίας στην πολιτική και την επιστήμη.
Ως προεξέχων υπέρμαχος του αθεϊσμού και κατά συνέπεια πολέμιος των απανταχού «Δημιουργιστών» (Creationists).... -πιστών δηλαδή της βιβλικής εκδοχής για τη δημιουργία του κόσμου- ο Ντόκινς υπεραμύνεται τόσο του δικαιώματος της μη πίστης σε κάποιο Θεό, όσο και της δαρβινικής επιστημονικής θεώρησης για τη δημιουργία του κόσμου.
Μια φλογερή, αστεία και δυνατή ομιλία, που δόθηκε στο πανεπιστήμιο Texas Tech των ΗΠΑ, το Φεβρουάριο του 2002, σε μια χώρα όπου τέσσερις στους δέκα πολίτες απορρίπτουν πλήρως τη δαρβινική θεωρία της εξέλιξης.





http://www.tvxs.gr/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.