Ad Code

Responsive Advertisement

Τι σόι γεωγραφική μαλάκυνση είναι αυτή παγκόσμια?Η δεν είναι κατά λάθος???

Ενώ έκανα έρευνα στην σελίδα : http://eol.jsc.nasa.gov/ για κάποιο άρθρο στο μπλογκ μου (worldjudge2012.blogspot.com)  είδα πως στις φωτογραφίες του χάρτη της σελίδας της ΝΑΣΑ δείχνει πως τα Ελληνικά νησιά ΚΩΣ ΝΙΣΥΡΟΣ ΤΗΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΗ αναγράφονται στην κυριότητα της Τουρκίας...!!! (GEOGRAPHIC NAME)
http://eol.jsc.nasa.gov/scripts/SSEOP/sseop.pl?outputoption=RECORDS&feature=NISYROS%20I.&featuretype=LITERAL&missionoption=X&sort=pdate%20DESC,mission,roll,frame%20ASC&showpdatecb=on&showgeoncb=on&showfeatcb=on&showlatcb=on&showloncb=on&collection=


Επίσης το χωριό ΜΕΛΙΤΗ ανήκει στους σκοπιανούς που λυμαίνονται το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

Μπορείτε να το διαπιστώσετε και εσείς.

Στο μπλογκ μου δεν γράφω για εθνικά θέματα, μα θεωρώ εθνικό χρέος μου να το αναφέρω σε κάποιον που ασχολείται και συνεχίζει να δίνει μάχες για την προάσπιση της χώρας μας.

Υπεράνω όλων η πατρίς

Μετα τιμής

"The judge"

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.