Ad Code

Responsive Advertisement

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ?

Βλέποντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις παρατηρείς την άνοδο του ΛΑ.Ο.Σ.Μια άνοδος ''περίεργη''γιατί δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα που έχει υπογράψει το μνημόνιο που εξαιτίας αυτής της υπογραφής κατέστρεψαν την Ελλάδα, να επιδοκιμάζεται απο τον......

Έλληνα.Προσωπικά ήμουν ψηφοφόρος του ΛΑ.Ο.Σ και μάλιστα απο τους φανατισμένους,βέβαια μετά την προδοσία του Καρατζαφέρη να ψηφίσει και να στηρίξει τον μεγαλύτερο προδότη της Νεότερης ιστορίας Τζέφρυ Γεώργιος Παπανδρέου τον διέγραψα οριστικά και έχω ''μεταλλαχθεί''σε έναν φανατισμένο εχθρό του κόμματος.
Πλέον όλα ελέγχονται ακόμα και οι δήθεν αλλάγες στο πολιτικό σύστημα.Ο Καρατζαφέρης είναι ο μεγαλύτερος τυχοδιώκτης που έχει γνωρίσει η Ελλάδα.Ίσως είναι μεγαλύτερος και απο τον Ανδρέα Παπανδρέου.Αν παρατηρήσετε απο τότε που υπέγραψαν το μνημόνιο οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ, σαν απο θαύμα έχουν αυξηθεί και οι τηλεοπτικές εμφανισεις τους.Το μεγαλύτερο παράδειγμα είναι η γυναίκα του Άδωνι Γεωργιάδη.Έχουμε φτάσει σε σημείο να βλέπουμε την Μανωλίδου πιο πολύ απο ότι τους συγγενείς μας.Και εγώ ρωτάω τώρα πως είναι δυνατόν ενας κατά τα άλλα πατριώτης να δέχεται να πληρώνεται απο τους μεγαλύτερους νταβαντζήδες (ΜΜΕ)?
Ο Καρατζαφέρης ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία, ζει για να δει τον εαυτό του στον θρόνο.Είναι επικίνδυνος γιατί είναι ένας άνθρωπος που πατάει επι πτωμάτων.Το σχέδιο του Καρατζαφέρη ήταν πολύ απλό.Γνώριζε ότι ο δικομματισμός τελείωνε και έκανε την κίνηση ''ΜΑΤ'' ψηφίζοντας το μνημόνιο, δηλαδή με αυτη την κίνηση έγινε μέλος της παγκόσμιας μαφίας του εβραϊκού παγκόσμιου κεφαλαίου.
Τώρα πια το ΛΑ.Ο.Σ απολαμβάνει την προστασία των διεθνών μαφιόζων.Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προσπαθήσουν οι δημοσκόποι να του ανεβάσουν τα ποσοστα για να τραβήξουν κόσμο στο κόμμα.Να δούμε αν θα το πετύχουν
Για άλλη μια φόρα αποδεικνύεται ότι όσοι το ΄΄παίζουν΄΄πατριώτες η τρέχουν στις εκκλησίες παριστάνοντας τους καλούς χριστιανούς είναι τα μεγαλύτερα καθίκια και εδώ θα γράψω μια φράση του Χριστού.
Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι κλείετε την βασιλείαν των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων, υμείς γάρ ουκ εισέρχεσθε, ουδέ τους εισερχομένους αφίετε εισελθείν.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣ
ksipnistere

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση