Ad Code

Responsive Advertisement

Dr. David Duke - Ο Σιωνιστικός Πόλεμος ενάντια στην Ελευθερία Λόγου (The Zionist War on Freedom of Speech)-Βίντεο

Ο Dr.David Duke δημιούργησε το παρόν βίντεο λόγω ενός γεγονότος,για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ στο επίδημο site του http://www.davidduke.com/general/new-duke-video-the-zionist-war-on-freedom-of-speech_23588.html

O Dr. David Duke στο βίντεο μιλά ακόμα μια φορά,για το πως οι Σιωνιστές και τα Σιωνιστικά ελεγχόμενα Σύστημα (κυβερνήσεις,Μ.Μ.Ε κ.λ.π) προσπαθούν να ''κλείσουν το στόματα'' όποιων δεν φοβούνται να πουν την αλήθεια για τα εγκλήματα του Σιωνισμού.


Το κανάλι του David Duke στο Youtube
έχει τεθεί εκτός λειτουργίας δύο φορές λόγω των πλούσιων σε στοιχεία βίντεο που δημιουργεί,και τα οποία έχουν μεγάλη αναγνωρισιμότητα.Το κανάλι τώρα είναι ένεργο,χωρίς κανείς φυσικά να ξέρει αν θα είναι ενεργό την επόμενη ημέρα.

Δείτε το βίντεο ...






Dr. David Duke Official Youtube Channel
http://www.youtube.com/drdduke/
Dr. David Duke Official Website

http://www.davidduke.com/

 http://antistrofimetrisigr.blogspot.com/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.