Ad Code

Responsive Advertisement

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ O ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ-ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ "ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ"

Εδώ και μέρες γίνεται "παρέλαση" πολιτικών και ειδημόνων, οι οποίοι αναφέρουν ότι η "διεθνής κοινότητα", τα Ηνωμένα Έθνη και ο «αραβικός κόσμος», έχουν τη νομιμοποίηση όχι μόνο να διεξαγάγουν τον παράνομο πόλεμο κατά της Λιβύης, αλλά να απειλούν και με παράνομο πόλεμο τη Συρία. Θα πρέπει κάποιος να τους υπενθυμίσει πως δεν ήταν ούτε ο ΟΗΕ, ούτε η «διεθνής κοινότητα», αυτοί που έθεσαν τις βάσεις γι' αυτή την εκστρατεία στη Λιβύη.

Αυτό που ξεκίνησε, δήθεν, ως αυθόρμητη, ταυτόχρονη εξέγερση, σε όλη τη Μέση Ανατολή, έχει μετατραπεί με σαφήνεια σε μια επιθετική κατάσταση, υποστηριζόμενη από τη Δύση, για την αποσταθεροποίηση και την αλλαγής των καθεστώτων.

Πρόκειται για ένα σχέδιο, που ήταν χρόνια, στα σκαριά, και για το οποίο είχαν μιλήσει -διάφοροι- το 2007.


Πολλές ηγεσίες, σήμερα, προσπαθούν να πείσουν ότι είναι έκπληκτες από τα όσα γίνονται στη Μέση Ανατολή.

Γνωρίζουμε, πλέον, ότι οι διαδηλωτές από την Τυνησία και την Αίγυπτο, είχαν εκπαιδευτεί από τις αμερικανικές υπηρεσίες και χρηματοδοτήθηκαν από τη σερβική CANVAS.

Έχουμε μάθει ότι το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ παραδέχεται, ανοικτά, την παροχή χρηματοδότησης σε επιχειρήσεις τεχνολογίας, για να βοηθήσουν τους διαδηλωτές, σε όλη τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική να παρακάμψουν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, στο εσωτερικό τους. Ίσως το πιο ανησυχητικό απ 'όλα, γνωρίζουμε πλέον ότι το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ χρηματοδοτεί, επίσης, εταιρείες όπως το BBC για να υπονομεύσει τις κυβερνήσεις της Κίνας και του Ιράν, αποκαλύπτοντας το πλήρες εύρος των φιλοδοξιών τους.

Το μοντέλο της παγκόσμιας διακυβέρνησης είναι παλιό. Οι έννοιες αυτές δεν γεννήθηκαν από «εκλεγμένους αντιπροσώπους», όπως ο Σαρκοζύ, αλλά είναι το προϊόν εταιρικών ομάδων, προβληματισμού, οι οποίες συζητούν τις απόψεις τους.

Είναι η εταιρική ολιγαρχία, που χρηματοδοτεί τη «διεθνή κοινότητα» και που φιλοδοξεί να αναλιχθεί μέσω της "παγκόσμιας διακυβέρνησης".
Στόχος της είναι η εξάλειψη της εθνικής κυριαρχίας και η κατάλυση των νόμων και των κανονισμών, για να επιτευχθεί η ομοιογένεια, σε όλα τα εθνικά σύνορα.
http://www.liako.gr/conspiracy/globalization/687-middle-east-protets.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.