Ad Code

Responsive Advertisement

Εννέα Βήματα προς την Ενότητα

Εφόσον η σημερινή κρίση έχει δημιουργηθεί από την ξεχωριστότητα, τον φόβο, την αποξένωση, την αδιαφορία του ενός για τον άλλο, από την απληστία και την ανήθικη συμπεριφορά, τότε η μόνη λύση και η θεραπεία είναι το αντίθετο τους – η ενότητα.
1. Να καταλάβουμε ότι έχουμε τώρα μια κοινή μοίρα – Έλληνες και μη. Μαζί είμαστε μέρος της λύσης ή του προβλήματος.
2. Να ενδιαφερόμαστε για την ασφάλεια, την ευημερία και την ελευθερία για όλους.
3. Να συμπεριφερόμαστε με ενότητα, ενδιαφέρον, συμπόνια, αγάπη, συνεργασία, δικαιοσύνη, τιμιότητα και ισότητα προς όλους ανεξαιρέτως.
4. Να συμμετέχουμε στην αλληλοβοήθεια, αλληλοσυμπαράσταση και υπηρεσία προς αυτούς που έχουν ανάγκη.
5. Να συνεργαστούμε. Όλοι οι πολίτες, όλοι οι πολιτικοί, όλα τα κόμματα και όλα τα κράτη να συνεργαστούν για το καλό του συνόλου.
6. Οι κυβερνήσεις να λειτουργούν με ενδιαφέρον, εμπιστοσύνη και αμεροληψία προς τους πολίτες.
7. Οι πολίτες να συμπαραστέκονται στο έργο της κυβέρνησης με ενότητα, τιμιότητα, με αγάπη στην εργασία, και ηθική συμπεριφορά προς τους νόμους και προς τους άλλους για να μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα όλοι μαζί.
8. Οι πολιτικοί να δώσουν το παράδειγμα και οι βουλευτές να προσφέρουνε για τρία χρόνια όλο ή τουλάχιστον 50% από το μισθό τους στο ταμείο του κράτους για τις δαπάνες της χώρας. Αυτό θα αρχίσει να θεραπεύει την άρρωστη σχέση μεταξύ κράτους και πολιτών.
9. Να ρωτάμε τον εαυτό μας – τι είναι η ζωή; ο θάνατος; γιατί είμαστε εδώ; και ποιος είναι ο σκοπός της προσωρινής μας ζωής στον πλανήτη αυτό; Όταν απαντάμε τις ερωτήσεις αυτές, θα βρισκόμαστε πιο κοντά στην λύση. Περισσότερα γι’ αυτό πιο κάτω.
Όλες αυτές οι ενέργειες είναι φυσικά αποτελέσματα της συνειδητοποίησης ότι είμαστε όλοι ένα κοινωνικό, πνευματικό ον. Μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την κρίση και μόνο έτσι θα αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες για αυτοβελτίωση και εξέλιξη που μας δίνονται τώρα.

(HliasRobertNajemy - Εγχειρίδιο Επιβίωσης, Εξέλιξης και Ευτυχίας στη Σημερινή Κρίση)




Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.