Ad Code

Responsive Advertisement

ΕΚΡΥΘΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ

Περιπλέκεται η κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο αφού η απάντηση της σερβικής κυβέρνησης, στις αλβανικές απειλές, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο ένοπλης σύγκρουσης. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Vecernje Novosti», ο αναπληρωτής πρωθυπουργού της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς ξεκαθάρισε ότι η Σερβία θα...


υπερασπιστεί τους ομοεθνείς της στο Κοσσυφοπέδιο και δεν θα τους αφήσει ακάλυπτους σε περίπτωση που οι Κοσοβάροι Αλβανοί υλοποιήσουν τις απειλές τους και επιχειρήσουν δια της βίας «να επιβάλλουν την τάξη» στο βόρειο τμήμα της αποσχισθείσας σερβικής επαρχίας.


ε μια ακόμα ενδιαφέρουσα αναφορά, ο Ντάτσιτς έθεσε στο τραπέζι ακόμα και το ζήτημα της ανταλλαγής εδαφών, μια θέση η οποία δείχνει ότι η Σερβία έχει συμβιβαστεί με την απώλεια του Κοσσυφοπεδίου, ωστόσο, δεν σκοπεύει να το αφήσει άθικτο σε αλβανικό έλεγχο, αλλά επιδιώκει πλέον να αποσπάσει ένα τμήμα του στο βορρά, δίπλα στα σύνορα με τη Σερβία.

defence-point



Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.