Ad Code

Responsive Advertisement

285.000 ετησίως ο μισθός του Ομπάμα, 280.000 του Π απούλια. Αίσχος Πρόεδρε που κάνεις και μαθ ήματα Ελληνισμού

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Κάρολος Παπούλιας με τον Μπαράκ Ομπάμα πέρα από το προφανές, ότι δηλαδή και οι δύο βρίσκονται σε προεδρικό θώκο; Η απάντηση είναι ότι αμείβονται ετησίως με σχεδόν τον ίδιο μισθό. Για να γίνουμε πιο ακριβείς, ο κ. Παπούλιας παίρνει 280.000 ευρώ ετησίως και ο πρόεδρος των ΗΠΑ κάτι λιγότερο από 285.000 ευρώ (400.000 δολάρια).
Ο πρόεδρος της “ψωροκώσταινας” της χρεωκοπημένης Ελλάδας.
Ο πρόεδρος που είχε την δυνατότητα να στείλει σπίτι του (και στο Γουδή μετά) τον ΓΑΠ όταν αυτός 1.500.000ευρώ ετησίως (μισθός, έξοδα φύλαξης, μέγαρο, ταξίδια, φιλοξενίες, διάφορα έξοδα κλπ). Ούτε καν έχει το φιλότιμο να παραιτηθεί του μισθού του (ας κρατήσει 1.000 ευρώ για να ζεί). 
Αλλά βέβαια ίσως να μην σου έχει περάσει από το μυαλό ότι είναι πρόκληση ο λαός να μην έχει να φάει, οι συνομήλικοι σου να βλέπουν τις συντάξεις των 600 ευρώ να φορολογούνται, οι νέοι να μην έχουν μέλλον, η κυβέρνηση ανενόχλητη να ξεπουλά τη πατρίδα που σε πληρώνει, και εσύ να αμοίβεσαι το ίδιο με τον Πλανητάρχη, ο οποίος στο κάτω κάτω, και πλανητάρχης είναι, και ασκεί εξουσία και έχει ευθύνες, και έχει έστω κάτι να διοικήσει εκτός από τον μάγειρα του.
Ακούει κανείς εκεί στο Μέγαρο κύριε πρόεδρε του τίποτα και των 280.000 ευρώ ετησίως
.


Loutraki One
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.