Ad Code

Responsive Advertisement

Οι μπαχαλάκηδες ζητούν εμφύλιο

Έλαβα πριν λίγο (13/7/2011) σε ενημερωτικό μήνυμα την προκήρυξη των Πυρήνων της Φωτιάς και της παρέας τους.
Μια απαίσια και αντιαισθητική παρέμβαση στα κοινωνικά πράγματα των ημερών. Τη διάβασα μέχρι τέλους – με δυσκολία – προσδοκώντας μια μικρή αχτίδα κοινωνικής αλληλεγγύης. Μου είναι αδύνατο να την αναδημοσιεύσω, αφού είναι ένα βίαιο κείμενο που καταφέρεται ενάντια στην κοινωνία, τις κοινές αρχές συμβίωσης, άκρως φασιστική και αηδιαστική. Άλλωστε θα ήμουν....
υποχρεωμένος να αλλάξω το Θεωρείο σε ιστολόγιο ακατάλληλο για ανηλίκους, κάτι το οποίο δεν σκοπεύω.

Επιχειρεί ο κειμενογράφος να εκπροσωπήσει τους γνωστούς σε όλους, πλέον, μπαχαλάκηδες και να καλέσει και άλλους για συστράτευση στους σκοπούς του. Είναι τόσο εμφανής η βιαιότητα που απορρέει από τα γραφόμενα που δεν μπορείς να πιστέψεις ότι ο συντάκτης έχει σώας τας φρένας. Αναμιγνύοντας ποίηση και τύμπανα ολέθρου, προσπαθεί να πείσει ότι είναι μια φωνή λογικής που “απλά” επιλέγει έναν διαφορετικό τρόπο δράσης. Για άλλη μια φορά μέσα στην απόγνωσή του, το Παρακράτος, πιάνεται από τα μαλιά και αυτο-μαρτυριέται. Στην προκήρυξη της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια, ένα χρόνο πριν, από βιασύνη και βλακεία, άφησαν τη συγγραφή προκήρυξης σε ακατάλληλο άνθρωπο, που απλά έκανε “copy-paste” από συναφή γνωστά κείμενα και χωρίς συγκροτημένο τρόπο “φώναζε” ότι η δήθεν – και ανύπαρκτη – Σέχτα δεν είναι τρομοκράτες, αλλά κοινοί πληρωμένοι δολοφόνοι. Σήμερα, αφού έχουν συλληφθεί ήδη - με τεκμήρια – πολλά μέλη των Πυρήνων, νομίζει ότι θα πείσει ο νέος συγγραφέας, πως εκπροσωπεί μια “ομάδα τρελαμένων” που απειλούν να γεμίσουν την Ελλάδα με τρόμο. Μάλιστα αυτήν τη φορά έχει επιλεγεί πολύ καλός συγγραφέας. Χειρίζεται το λόγο και το ύφος της επιστολής ενιαία, σαν καλή σχολική έκθεση. Είμαι σίγουρος πως μετά το φιάσκο της προκήρυξης για το Σωκράτη, όχι μόνο έψαξαν πολύ για καλό συγγραφέα, αλλά για ολόκληρη ομάδα και περάστηκε από εξαντλητικούς επανελέγχους. Αυτός είναι κι ένας λόγος που “καρφώνονται”. Η κλασική ερώτηση των αναλυτών – εισαγγελέων είναι : “Ποιος επωφελείται από αυτό;”. Δεν βλέπω δύσκολη την απάντηση. Μόνο οι “εισβολείς” και οι τοπικοί συνεργάτες τους. Από μια απειλή φοβερής βίας και καταστροφής, δεν απειλούνται άμεσα οι πολιτικοί και κυβερνώντες, αφού αυτοί έχουν φροντίσει να φυλλάγονται από τα σώματα της Προστασίας του Πολίτη, που τελικά μόνο τον πολίτη δεν προστατεύουν. Οι μεγαλο-κεφαλαιούχοι, και άλλοι έχοντες, προστατεύονται κι αυτοί επί μονίμου βάσεως από κρατικές ή ιδιωτικές υπηρεσίες, αφού πάντα φοβούνται και τον ίσκιο τους μετά από τα τόσα δεινά έχουν κάνει – και το ξέρουν. Μένει λοιπόν μόνος και ανυπεράσπιστος ο απλός λαός, ο οποίος αν και δεν απειλείται άμεσα από τους “τρελαμένους”, απαξιώνεται, όμως, επιδεικτικά, ωθόντας τον στην συνειδητοποίηση του ότι είναι απλώς μια “παράπλευρη απώλεια” γι’ αυτούς.

Βέβαια ο λαός έχει δείξει στις πλατείες ότι γουστάρει ειρήνη και δε θέλει να ανατρέψει την Κατοχή με τη βία. Αυτή η βούληση απαξιώνεται εντελώς από τους “μπαχαλάκηδες”. Μέχρι στιγμής πάρα πολλοί πολίτες έφαγαν πολύ ξύλο και αδίκως, με αποκλειστική υπαιτιότητα των μπαχαλάκηδων. Μάλιστα, μετά το τελευταίο “φεστιβάλ αστυνομικής βίας ” πολλοί πολίτες θα αισθάνονται άσχημα γι’ αυτούς και ίσως να έχουν τάση να προσπαθήσουν να τους αποκόψουν, αλλά αυτοί, οντες οργανωμένοι και στρατιωτάκια, εμποδίζονται μόνο με τη βία. Μετά και απ’ αυτήν την κατάπτυστη απαξίωση της βούλησης και δημοκρατικού δικαιώματος των πολιτών, αυτό το άσχημο αίσθημα της έχθρας ενδέχεται να αυξηθεί. Εδώ κολλάει η λέξη “εμφύλιος”, αλλά δε θα τους περάσει. Αφού, λοιπόν, κατάφερα εγώ να τα αντιληφθώ ή να τα υποθέσω, που είμαι ανεκπαίδευτος και απτυχίωτος, πόσο μάλλον τα καταλαβαίνουν όσοι αυτή είναι η δουλειά τους και γι’ αυτό αγωνίζονται και εκπαιδεύονται συνεχώς! Και γι’ αυτό…

ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ!

Είτε εξαρχής, είτε μετά την επιχείρηση διάλυσης της Συνομωσίας, φαίνεται πως σήμερα αυτοί που αποτελούν ή καθοδηγούν τους μπαχαλάκηδες είναι το Παρακράτος. Από δω και πέρα, υποθέτω ότι, επειδή “έτσι συμφέρει”, η προκήρυξη θα αναλυθεί αρκετά από τα Παραπληροφορητικά Μαζικά Μέσα (Παρα-ΜΜ), ώστε να μάθουν όλοι οι πολίτες ότι ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ, ΕΞΩ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΗ και άλλα ωραία μηνύματα.

Λέτε να πέφτω έξω; Μακάρι! Θα χαρώ!


http://theoreio.wordpress.com/



http://hellasxg.blogspot.com Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.