Ad Code

Responsive Advertisement

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ",ΛΕΕΙ Ο ΤΡΙΣΕ-ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗ "ΣΩΤΗΡΙΑ" Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ!

Όσοι πιστεύουν πως, μετά τη συμφωνία της περασμένης Παρασκευής στις Βρυξέλλες, το πρόβλημα του ελληνικού χρέους λύθηκε ως δια μαγείας, μάλλον θα απογοητευτούν από τις τελευταίες δηλώσεις ενός εκ των κορυφαίων παραγόντων της ευρωπαϊκής οικονομικής σκηνής και εκ των πρωταγωνιστών αυτής της τελευταίας συμφωνίας!
Ο λόγος για τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλοντ Τρισέ, ο οποίος, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, δήλωσε ευθαρσώς ότι παραμένει «αβέβαιος για το αν τελικά η Ελλάδα αποφύγει τη στάση πληρωμών»!!!

Τόνισε ότι τα μέτρα στήριξης της χώρας μας είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θα αποτελέσουν αφετηρία για τη νέα προσπάθεια αναδιάταξης της οικονομίας μας και σίγουρα «σχεδιάστηκαν», ώστε κατά το δυνατόν «να αποφευχθεί η πρόκληση πιστωτικού γεγονότος», όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τα αποτελέσματα αυτών των προσπαθειών, ούτε μπορεί να προδικάσει πως... «αποφεύχθηκε η έστω και μερική στάση πληρωμών».

Έσπευσε δε να διευκρινίσει πως, στην περίπτωση μίας ενδεχόμενης στάσης πληρωμών, η ΕΚΤ θα ζητήσει την επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την αναβάθμιση της φερεγγυότητας για τις εγγυήσεις που της έχουν κατατεθεί, κάτι για το οποίο εν τέλει προβλέφθηκε η εμπλοκή του EFSF!!!

 ΠΗΓΗ.

Είναι πλέον πασιφανές,πως μας δουλεύουν άγρια:Μόνο ένα τυφλωμένο κομματόσκυλο ή έμμισθος παρατετράχαμενος δεν το βλέπει!


Δώσαμε λοιπόν,ό,τι έχουμε και δεν έχουμε,ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ,μειώσαμε την Εθνική μας Κυριαρχία,αλλά η "σωτηρία" δεν είναι εξασφαλισμένη!

Κάθε φορά που θα είναι να εκταμιευτεί η τοκογλυφική δόση,θα στήνεται η ίδια καραγκιοζο-παράσταση,με τους γνωστούς εκβιασμούς περί χρεωκοπίας,μονόδρομο κλπ.


Εμετικό ανθελληνικό παραλήρημα από την πασοκοφυλλάδα "Νέα",που πανηγυρίζει για τη "σωτηρία"
 
Κάθε φορά τα ελεεινά φερέφωνα των Μμε θα τρομοκρατούν τον λαό και θα πανηγυρίζουν για τις "επιτυχίες" των αφεντικών τους που μας "έσωσαν".

Αλήθεια,θυμάται κανείς πόσες φορές...σωθήκαμε,από πέρυσι;

Ας τις απαριθμήσουμε:

1) Τον Μάιο του 2010 με το Μνημόνιο 1:Είπαν πως δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα και σύντομα "θα βγούμε ξανά στις αγορές".
2) Πριν τις Δημοτικές Εκλογές,με την υπόσχεση για σωτηρία και "όχι νέα μέτρα".

3) Μετά τις Δημοτικές Εκλογές και αφού το Πασοκ "νίκησε" (εκμεταλλευόμενο και την τεράστια αποχή),πάλι νέα μέτρα "για το καλό μας" και "υπέρ πατρίδος".
4) Φοροκαταιγίδα και επιπλέον μέτρα τους επόμενους μήνες,καθώς και επιμήκυνση "υπέρ μας".

5) Ωμός εκβιασμός του ελληνικού λαού να δεχθεί το Μεσοπρόθεσμο "για να μην χρεωκοπήσουμε".
6) Πέρασε το Μεσοπρόθεσμο,αλλά και πάλι πρέπει να υποθηκεύσουμε τη χώρα για δεκαετίες ολόκληρες "για να μην χρεωκοπήσουμε".Νέα επιμήκυνση "υπέρ μας".

7) Πανηγύρια και χαρές που κόβει απότομα ο Τρισέ,προαναγγέλοντας νέα...σωτηρία!

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Τα παραπάνω,αποτελούν ένα μικρό δείγμα της εξαπάτησης των Ελλήνων από την προδοτική Κυβέρνηση Πασοκ και τα εξαπτέρυγά της.

Επειδή λοιπόν έχουν...κουραστεί να μας "σώζουν" (κι εμείς να "σωζόμαστε υπέρ πατρίδος) ,τους προτείνουμε να μην το...ξανακάνουν!

Όχι μία,όχι δύο,αλλά ΕΦΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΦΟΡΕΣ μας κοροιδέψατε σε διάστημα ενός χρόνου!!!

Κι έπεται συνέχεια...!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.