Ad Code

Responsive Advertisement

ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ

Η ανάγκη εξόφλησης των χρεών μας κατέστησε υποχρεωτική για την Ελλάδα την πώληση δημοσίων ακινήτων. Πέρα από αυτό όμως, τόσο το ΔΝΤ όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται ότι με τις πιέσεις τους, μας υποχρέωσαν και σε άρση του περιορισμού πώλησης ακίνητης περιουσίας -δημόσια ή ιδιωτικής- και στη παραμεθόριο ζώνη, και σε μη υπηκόους της Ε.Ε.Ήδη, εκφράζονται ανησυχίες...
από τη Θράκη (και τα νησιά), ότι η επιθετική πολιτική που ασκεί η Τουρκία, και μέσω της Τράπεζάς της Ziraat θα δοθεί η δυνατότητα αγοράς οικοπέδων στα σύνορα και σε Τούρκους πολίτες.


Ήδη η εφημερίδα Hurriyet δημοσιοποίησε από την ιστοσελίδα της τη δυνατότητα που αποκτούν πλέον οι Τούρκοι για την αγορά ακινήτων «στα νησιά κατά μήκος της ακτογραμμής με την Τουρκία, που μέχρι τώρα καθορίζονταν ως παραμεθόρια περιοχή»

http://www.liako.gr Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.