Ad Code

Responsive Advertisement

ΚΑΙ Η CIA ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ… ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ!

Η αποκάλυψη της βρετανικής εφημερίδας «Guardian» επιβεβαιώνει τη σκοτεινή πλευρά πολλών εμβολιασμών. Έναν ψεύτικο πρόγραμμα εμβολιασμών διεξήγαγε η CIA στην περιοχή του Αμποταμπάντ στο Πακιστάν, λίγο καιρό πριν από το θάνατο του Οσάμα μπιν Λάντεν, γράφει η εφημερίδα.
Φαινομενικά, οι εμβολιασμοί γίνονταν για την ηπατίτιδα-Β σε υποβαθμισμένες περιοχές. Στην πραγματικότητα όμως...
είχαν σκοπό τη συλλογή DNA από συγγενείς του Μπιν Λάντεν, για να ταυτοποιηθεί μ’ αυτόν και να σιγουρευτούν ότι ο νεκρός είναι πράγματι ο αρχηγός της Αλ Κάιντα.


Στις φυλακές του Πακιστάν βρίσκεται Πακιστανός γιατρός, που φέρεται να βοήθησε τη CIA στη διενέργεια του ψεύτικου προγράμματος εμβολιασμού.


Να σημειωθεί, ότι υπήρξε καταγγελία -αλλά αποσιωπήθηκε- των Κούρδων στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά των Τούρκων, διότι γιατροί που υποτίθεται ότι εμβολίαζαν παιδιά των Κούρδων για ιλαρά, στην πραγματικότητα τα στείρωναν.

http://www.liako.gr Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.