Ad Code

Responsive Advertisement

Σκότωσαν τον Νο2 της Αλ Κάιντα

Τα «χτυπήματα» των ΗΠΑ κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης συνεχίζονται με το θάνατο του δεύτερου στην ιεραρχία της, Ατίγια αμπντ αλ-Ραχμάν.
Ο Ραχμάν σκοτώθηκε...
στις 22 Αυγούστου στο Πακιστάν, δήλωσε στο Reuters υψηλόβαθμος αξιωματούχος των ΗΠΑ, χωρίς να πει πως πέθανε ο Νο2 της Αλ Κάιντα.

Ο θάνατος αυτός, σε σύντομο διάστημα μετά τη δολοφονία του Οσάμα μπιν Λάντεν το Μάιο, είναι ένα μεγάλο χτύπημα στην εξτρεμιστική οργάνωση, δήλωσε ο αξιωματούχος των ΗΠΑ.


"Ο θάνατος του Ατίγια είναι μια τεράστια απώλεια για την Αλ Κάιντα, επειδή ο Άιμαν αλ-Ζαουάχρι στηριζόταν πολύ σε εκείνον προκειμένου να τον βοηθήσει να καθοδηγήσει και να διευθύνει την οργάνωση, ιδιαίτερα μετά το θάνατο του Μπιν Λάντεν", δήλωσε ο αξιωματούχος.


Ο Ζαουάχρι αντικατέστησε τον μπιν Λάντεν στην ηγεσία της Αλ Κάιντα όταν ο μπιν Λάντεν σκοτώθηκε, επίσης στο Πακιστάν.


"Η ανακάλυψη υλικού από το συγκρότημα κατοικιών του Μπιν Λάντεν έδειξε σαφώς πως ο Ατίγια ήταν βαθιά αναμεμιγμένος στη διεύθυνση των επιχειρήσεων της Αλ Κάιντα ακόμη και πριν από την επιδρομή. Είχε πολλαπλές ευθύνες στην οργάνωση και θα είναι πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί", δήλωσε ο αξιωματούχος των ΗΠΑ.


πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.