Ad Code

Responsive Advertisement

Η Πράσινη Πλατεία έγινε Πλατεία Μαρτύρων

Βίντεο από τους πανηγυρισμούς των αντικαθεστωτικών στη Λιβύη
Προς το τέλος της φαίνεται να βαίνει η 42χρονη κυριαρχία του Μουαμάρ Καντάφι στη Λιβύη και οι πανηγυρισμοί των αντικαθεστωτικών είναι ξέφρενοι στην Πράσινη Πλατεία της Τρίπολης, η οποία μετονομάζεται από τους εξεγερμένους σε Πλατεία Μαρτύρων.

Ήταν ο χώρος που φιλοξένησε στο παρελθόν χιλιάδες οπαδούς του Καντάφι, οι οποίοι διαδήλωναν υπέρ του Λίβυου ηγέτη ενώ η εξέγερση εξαπλωνόταν στην υπόλοιπη χώρα. Σήμερα η χιλιάδες Λίβυοι πανηγυρίζουν, κρατώντας σημαίες κόκκινες, μαύρες και πράσινες, με τα χρώματα της επανάστασης, και φωνάζοντας «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος», λίγη ώρα μετά την είσοδο των αντικαθεστωτικών στο προπύργιο του Καντάφι.


Πανηγυρισμοί ξέσπασαν και στο προπύργιο των αντικαθεστωτικών, τη Βεγγάζη, όπου χιλιάδες κάτοικοι ξεχύθηκαν στους δρόμους.


Δείτε βίντεο 



http://www.newsbeast.gr/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.