Ad Code

Responsive Advertisement

Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει στις 11 Δεκεμβρίου!

Ο λόγος που δεν χρεοκοπεί ΤΩΡΑ η Ελλάδα, είναι γιατί υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που μπορούμε να υποσχεθούμε πως θα κάνουμε και γι' αυτό προσποιούνται ότι εθελοτυφλούν οι δανειστές μας (!) υποστηρίζει η Royal Bank of Scotland, αναφέροντας με σιγουριά πως η χώρα μας θα χρεοκοπήσει στις 11 Δεκεμβρίου, όταν θα βρίσκεται εδώ η Τρόικα, για την προγραμματισμένη αξιολόγηση της οικονομίας μας. 



Κατά την Royal Bank of Scotland, όλα θα τελειώσουν τον Δεκέμβριο, γιατί η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τις μεταρρυθμίσεις, γιατί οι στόχοι του προγράμματος δεν είναι ρεαλιστικοί και το σημαντικότερο τελειώνει η ανοχή της Ευρώπης και του ΔΝΤ.

''Σε κάθε περίπτωση, η ελληνική χρεοκοπία έρχεται και αυτό συνιστά καθοριστικό παράγοντα της άποψής μας πως αυτή τη στιγμή τα ομόλογα των κρατών της Ευρωζώνης, πλην των γερμανικών, προσφέρονται ως κερδοσκοπική επένδυση", αναφέρει χαρακτηριστικά η Τράπεζα!

Μετά τη χρεοκοπία της Ελλάδας, η κρίση θα μεταδοθεί αυτόματα και με εκρηκτικό τρόπο σε όλη την Ευρώπη και τότε θα χρειαστεί παγκόσμια παρέμβαση με την αναχρηματοδότηση ή την αγορά κρατικού και ιδιωτικού χρέους.




 defencenet

ΠΗΓΗ


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.