Ad Code

Responsive Advertisement

"Κύριε Παπανδρέου, σας ζητώ να μην έρθετε στη Θεσσαλονίκη"

Ξέρετε ποιός το ζητά;
Ο "μικρός Πρωθυπουργός, ξυπόλητος και φτωχός"!
Δείτε:

Σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ και ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στήνοντας ένα σκηνικό με 11.000 αστυνομικούς, που θα τους χρησιμοποιήσετε ως σάκους του μποξ, τείχη και αντλίες νερού, ανυποχώρητοι στο ΦΠΑ, στα ταξί, στις περικοπές και στις απολύσεις, νεκρώνετε προκαταβολικά τη Θεσσαλονίκη στην καλύτερή της περίοδο, στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Η Θεσσαλονίκη αξίζει καλύτερη συμπεριφορά, κ. Παπανδρέου.

Με την πολιτική της κυβέρνησής σας, οι μισοί Έλληνες θα πάνε φυλακή, την ώρα που η ίδια η Πολιτεία δεν εκπληρώνει ούτε τις εγκεκριμένες υποχρεώσεις της προς αυτούς. Εκτελώντας εντολές, ‘‘εκτελείτε’’ το λαό.

Σας ζητώ, λοιπόν, αν σέβεστε το λαό και την ιστορία αυτής της πόλης, να μην έρθετε στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσία σας εδώ θα οξύνει τα πνεύματα και μόνο αντιδράσεις θα προκαλέσει. Εξάλλου, τι νόημα έχει μια ακόμη ομιλία από το βήμα της ΔΕΘ που στοχεύει στην παραπλάνηση του ελληνικού λαού; Σε τελική ανάλυση, θα την πληρώσει και πάλι η Θεσσαλονίκη που θα διασυρθεί διεθνώς με αρνητικές εικόνες.

Ο μικρός πρωθυπουργός, κατά δήλωσή σας,
ξυπόλυτος και φτωχός,
Παναγιώτης Ψωμιάδης».

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.