Ad Code

Responsive Advertisement

Κι άλλος δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στο Περού

Δημοσιογράφοι που αποκαλύπτουν φαινόμενα διαφθοράς εξοντώνονται ο ένας μετά τον άλλο στο Περού. Ένας ακόμη δημοσιογράφος δολοφονήθηκε αυτή την εβδομάδα, στο νότιο Περού, ενώ είναι ο δεύτερος που πέφτει θύμα μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.
Το θύμα ονομαζόταν Χοσέ Οκέντο Ρέγες, ήταν παρουσιαστής ραδιοτηλεοπτικής εκπομπής και δολοφονήθηκε από τα πυρά άγνωστων μοτοσικλετιστών την ώρα που επέστρεφε στην κατοικία του.

Ο δημοσιογράφος είχε καταγγείλει πολλές υποθέσεις διαφθοράς στην περιοχή Τσίντσα, στην οποία φαίνεται πως εμπλεκόταν και ο δήμαρχος της περιοχής.


Πριν από λίγες ημέρες άλλος ένας δημοσιογράφος, ο Πέδρο Αλόνσο Φλόρες Σίλβα, έχασε με τον ίδιο τρόπο τη ζωή του, όταν άγνωστος μασκοφόρος τον πυροβόλησε.

defencenet.gr


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.