Ad Code

Responsive Advertisement

ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ: "ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΜ"!

Στη συνάντησή του με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από την Κεντρική Μακεδονία ο πρωθυπουργός προσπάθησε να τους αναπτερώσει το ηθικό. Τους έδωσε συγχαρητήρια για την τόλμη που δείχνουν ψηφίζοντας δύσκολα νομοσχέδια και υποσχέθηκε ότι δε θα επιτρέψει η Ελλάδα να αποκτήσει μισθούς Κίνας και Ινδίας. Μια θέση που από τους βουλευτές εκλήφθηκε ως… υποχώρηση, αφού η προεκλογική δέσμευση, όπως υπενθύμισε εις εκ των συμμετεχόντων ήταν να γίνουμε… η Δανία του Νότου! Το κλίμα ήταν βαρύ.
Οι βουλευτές επισήμαναν πως δεν αντέχουν για πολύ ακόμη ενώ οι αντοχές του κόσμου έχουν ήδη εξαντληθεί. Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου είπε:

• «Όλα θα πάνε καλά, εκτός κι αν γίνει κάποιο μπαμ» χωρίς να το προσδιορίσει. Δεν μίλησε για εκλογές και συγκυβέρνηση.

• «Όσον αφορά τις εργασιακές συμβάσεις δε θα γίνουμε Ινδία» τόνισε, καθώς την ώρα της συνάντησης έλαβε ένα σημείωμα με τις απαιτήσεις της τρόικας από τον υπουργό Εργασίας.


• «Δεν είμαστε ούτε νεοφιλελεύθεροι, ούτε κρατιστές, είμαστε με τον πολίτη με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου» σημείωσε για την ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ.
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΕ ΤΟ...ΜΠΑΜ;

Να πρόκειται για επικείμενη χρεωκοπία; "Θερμό" επεισόδιο με τους Τούρκους; Ή κάτι άλλο;

Όσο για την αποστροφή του περί "αρχαιολληνικής έννοιας του όρου", λέμε το εξής: Αν έφτασε στο σημείο να...επικαλείται, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΒΑΝΑΥΣΑ, ακόμα και την αρχαία Ελλάδα ο εντεταλμένος ανθέλληνας, τότε η έκφραση "τρικυμία εν κρανίω" μάλλον είναι πολύ επιεικής για να τον χαρακτηρίσει!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.