Ad Code

Responsive Advertisement

Ο δρόμος του ειρηνικού πολεμιστή (Peaceful Warrior)-ΒΙΝΤΕΟ

Η εποχή μας μπορεί να μοιάζει χαοτική και οι απανωτές κρίσεις να έχουν γεμίσει φόβο και μελαγχολία τις καρδιές πολλών ανθρώπων, ωστόσο ακριβώς αυτή η ίδια η εποχή μας είναι που μας καλεί να κάνουμε ατομικά και ομαδικά την αλλαγή στις συνειδήσεις μας. Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να αφυπνιστούμε, να πατάξουμε τις αλυσίδες με τις οποίες είχαν δέσει τα μυαλά μας αιώνες τώρα και να αντικρίσουμε αυτό που πραγματικά έχει αξία στη ζωή.

Είναι η στιγμή που οφείλουμε να βρούμε το Σοφό Πολεμιστή μέσα μας. Να βρούμε τον πυρήνα της σύνδεσης μας με την Πηγή όλων και να δούμε τη λαμπερή όψη του κόσμου που μας περιβάλει όταν σταματάμε τον τρελό διάλογο και τις ανησυχίες για το παρελθόν ή το μέλλον. Στη διαδρομή είναι η χαρά και η ευτυχία...


Στα ακόλουθα αποσπάσματα θα βρείτε ίσως περισσότερες αιτίες για να χαίρεστε κάθε στιγμή της ζωής και να συνεχίσετε σαν ειρηνικοί πολεμιστές να πορεύεστε προς ολοένα και υψηλότερους στόχους.


Δεν υπάρχει πολυτιμότερη στιγμή από τη στιγμή που είμαστε Εδώ, Τώρα και τραγουδάμε το τραγούδι της ζωής! Και στη ζωή κυβερνούν μονάχα τρεις κανόνες: παράδοξο, χιούμορ και αλλαγή... αυτή η αλλαγή στην οποία οι περισσότεροι αντιστέκονται επειδή φοβούνται...





πηγη

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ-Το βιβλίο



katohika
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.