Ad Code

Responsive Advertisement

Κατατέθηκε στη Βουλή ο προϋπολογισμός, ψηφίζεται στις 7/12 - Προβλέπει 2,57 δισ. ευρώ περισσότερους φόρους και νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις


- Ο υπουργός Οικονομικών παρέδωσε το... usb στον πρόεδρο της Βουλής
- Είχε προηγηθεί το "πράσινο φως" του υπουργικού Συμβουλίου
- Το έλλειμμα φέρνει νέα μέτρα και νέους φόρους
- Σήμερα στην Αθήνα η τρόικα για νέο γύρο διαπραγματεύσεων
- Τι μας περιμένει το 2012 – Στόχος να μειωθεί το έλλειμμα στο 7%
- ΟΛΗ Η ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Μεσάνυχτα της 7ης Δεκεμβρίου, λίγες ώρες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής, θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του 2012, ο πρώτος της κυβέρνησης Παπαδήμου και ο πρώτος μετά το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους κατά 50%.


Με διαδικασία... εξπρές, το υπουργικό συμβούλιο.....
που συνεδρίαση το πρωί, έδωσε το ΟΚ και ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, πήρε το... usb και πήγε στη Βουλή, για να το παραδώσει στον Φίλιππο Πετσάλνικο.


Στη σύντομη ομιλία του, στη Βουλή, παρουσία και του πρωθυπουργού, ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε τον νέο προϋπολογισμό "παράθυρο ευκαιρίας", τονίζοντας παράλληλα με κατηγορηματικότητα ότι για πρώτη φορά δεν συνοδεύεται από νέα φορολογικά και εισπρακτικά μέτρα.


"Είναι ένας προϋπολογισμός αναστροφής του τόπου, για πρώτη φορά πλεονασματικός με σωστή διαχείριση", είπε.
Ο πρόεδρος της Βουλής, αφού εξήγησε πως θα προηγηθεί συνεννόηση για την έναρξη των κοινοβουλευτικών διαδικασιών ψήφισης του προϋπολογισμού, εκτίμησε πως θα εισαχθεί προς συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η συζήτηση στην Ολομέλεια και η διαδικασία της ψηφοφορίας θα γίνει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου.


Υπέρ του προϋπολογισμού τάχθηκαν εκπρόσωποι των κομμάτων της κυβέρνησης συνεργασίας, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ ενώ δήλωσαν ότι καταψηφίζουν το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ.



ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ....




πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.