Ad Code

Responsive Advertisement

Αυτά δεν συνέβησαν ούτε στην Κατοχή!

Ακόμη και κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο οι μόνοι από τους υπηρετούντες σε ιδρύματα και υπηρεσίες του κράτους  που  πληρώνονταν  κανονικά   ήταν  οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Ερυθρού Σταυρού. Σήμερα οι 540 εργαζόμενοι στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (σς όχι στο νοσοκομείο που μέχρι πρόσφατα ήταν πρόεδρος  ο Μαρτίνης αλλά στο ίδρυμα)  είναι  απλήρωτοι  έξι μήνες!



Παρά ταύτα  όμως βρίσκονται στην πρώτη γραμμή  στα πεδία των συγκρούσεων  ενώ συμμετέχουν σε ανθρωπιστικές αποστολές  της Ελλάδας στο εξωτερικό   όταν ζητείται η βοήθεια της χώρας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών (σεισμοί, βίαια γεγονότα ,  τρομοκρατικές ενέργειες κτλ).
Κατεξοχήν  υπαίτιοι για το κόψιμο των επιχορηγήσεων είναι ο Κουτρουμάνης και ο Λοβέρδος , όπως καταγγέλλει ο σύλλογος τους.  Το λέμε ξανά  ότι ακόμη και στην Κατοχή , τα κονδύλια από το κράτος   εκταμιεύονταν κανονικά για τους Ερυθροσταυρίτες.
kentrinews

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.