Ad Code

Responsive Advertisement

Μην φανούνε λιγότεροι των περιστάσεων!

Έχουμε και λέμε! Αφού πρέπει να τοποθετήσουμε τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου στο ράφι της Ιστορίας για ότι έπραξε προς την Πατρίδα ας μην είμαστε φειδωλοί. Εμείς οι Έλληνες χαρακτηριζόμαστε για την απλοχεριά μας, γι’ αυτό ας το αποδείξουμε στον άνθρωπο που τα ισοπέδωσε όλα στον βωμό κάποιων ακατανόητων πραγμάτων που δεν έχουν χώρο ανάμεσά μας, ανάμεσα στους ανθρώπους του φωτός, της χαράς και της ζωής, γιατί αυτά ήμασταν εμείς οι Έλληνες πριν τον βάλουμε να διαχειριστεί την εξουσία, ας του χαρίσουμε την ελευθερία του και απλά ας τον αφήσουμε να ζήσει όπως και οι περισσότεροι από εμάς!


Προτείνω να μην τον στείλουμε στο ειδικό δικαστήριο όπως στάλθηκε ο πατέρας του. Είναι λίγο. Το ιδανικό θα ήταν να απαλλαγεί από ασυλίες και προνόμια, να του στερηθεί η έξοδος από τη χώρα και να του κατασχεθεί η περιουσία του. Αν οι νομικοί θέλουν μπορούν να τα πραγματοποιήσουν τα παραπάνω. Όταν κάποιος κατηγορείται για προδοσία μπορούν να ισχύσουν όλα.


Στη συνέχεια να τον διορίσουμε στο δημόσιο με τον βασικό μισθό και να τον αφήσουμε να εργασθεί σε κάποιο νοσοκομείο. Θα πρότεινα το Λοιμωδών, αλλά και το Ψυχιατρείο Αθηνών καλό είναι.


Το περιβόητο σπίτι στο Καστρί να γίνει μουσείο ανθελλήνων όπου έχει υλικό τριών πολιτικών να στεγάσει. Τον παππού, τον πατέρα και το υιό.


Αυτό που θέλω να πω είναι να μην αφήσουμε κανέναν από αυτούς που μας έφτασαν σε αυτή την κατάσταση να φύγει ή να ξεφύγει από τις ευθύνες τους. Φτάνει πια!


Και εμείς το νου μας! έπονται εκλογές. Αν επανεκλέξουμε έστω και έναν από όλους αυτούς και το εννοώ και τους τριακόσιους, τότε πια θα ήμαστε ίδιοι με αυτούς και αυτοί μας πρέπουν.


Μόνο στα παιδιά που έρχονται αναλογίζομε τι θα έχουμε να πούμε. Αλλά και σε όλους εκείνους που λαχταρούν οι Έλληνες να ανοίξουν τους δρόμους της γνώσης, του πολιτισμού στον κόσμο.


Σας χαιρετώ με την ευχή να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων.


Ἡ ξενητεμένη Κ. Παλαμά
Χιλιάδες χρόνια πέρασαν γιὰ νὰ φανῆς καὶ πάλι!
Ὤ! δόξα νάχη τἄγνωστο λισγάρι τοῦ χωριάτη
ποῦ κύλισε τοῦ τάφου σου τὴν πέτρα κι ἀναστήθης!
Κ᾿ εἶδες τὸν κόσμο ἀλλοιώτικο, καὶ τὴν Ἑλλάδαν ἄλλη
καὶ ξένη τὴν Ἀνατολὴ καὶ βάρβαρη τὴ γῆ σου,
καὶ σὰ νὰ μὴν τὴ γνώρισες, διάβηκες πρὸς τὴ Δύση!


Γύρισε πάλι, γύρισε στὰ μέρη ποὺ ἐγεννήθης!
Ὅτι κι ἂν εἶσαι, δύναμη, βασίλισσα, ὄνειρο, ἴσκιος,
θεὰ τῆς ὀμορφιᾶς, πηγὴ τῆς ἀρετῆς, ὦ Νίκη,
γύρισε πάλι, ὢ γύρισε στὰ μέρη ποὺ ἐγεννήθης.


Με τιμή


Φιλία Βαγιάκα

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.