Ad Code

Responsive Advertisement

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης Ομπάμα που ονομάζεται "Εμείς οι άνθρωποι" ξύπνησε στους πολίτες των ΗΠΑ την επιθυμία να μάθουν επίσημα για το αναπάντητο ερώτημα... αν επισκέπτονται τον πλανήτη μας εξωγήινοι ταξιδιώτες, ένα ερώτημα που έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την αμερικανική κυβέρνηση.

Αρχικά, ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι επιτελικά στελέχη θα ανταποκριθούν και θα εξετάσουν την ανάληψη δράσης για κάθε θέμα που θα ερχόταν στο "Εμείς οι άνθρωποι", εάν είχαν τουλάχιστον 5.000 υπογραφές μέσα σε 30 ημέρες. Τότε περισσότεροι από 7.500 άνθρωποι υπέγραψαν την αναπάντεχη αίτηση της ερευνητικής ομάδας Paradigm, που ζητούσε από το Λευκό Οίκο να αναγνωρίσει επισήμως την εξωγήινη παρουσία και να απελευθερώσουν αμέσως όλα τα αρχεία από όλους τους οργανισμούς και τις στρατιωτικές υπηρεσίες που σχετίζονται με αυτό το φαινόμενο. Αμέσως μετά από αυτή την αναπάντεχη εξέλιξη, ο λευκός Οίκος απαίτησε 25.000 υπογραφές και έτσι οι απαντήσεις δεν δόθηκαν ποτέ.
Η δεύτερη αναφορά που συντάχθηκε, ζητούσε από την κυβέρνηση να αποκαλύψει οποιαδήποτε γνώση ή επικοινωνία εξωγήινων όντων με το ανθρώπινο γένος. Η αναφορά έλεγε συγκεκριμένα: "Εκατοντάδες στρατιωτικοί αξιωματούχοι από την κυβερνητική υπηρεσία έχουν δώσει δημοσίως μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν αυτήν την εξωγήινη παρουσία στον πλανήτη μας. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τώρα ότι το περισσότερο από το 50% των Αμερικανών πιστεύουν ότι υπάρχει μια εξωγήινη παρουσία και πάνω από 80% πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν λέει την αλήθεια σχετικά με αυτό το φαινόμενο. Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν. Οι άνθρωποι μπορεί να χειριστούν την αλήθεια."
Η δεύτερη αναφορά υπεγράφη ολοκληρωτικά από 17.465 άτομα και δεν κατάφερε να πιάσει ούτε αυτή τη φορά το όριο. Όμως ο λευκός Οίκος φοβούμενος την επόμενη σκληρότερη ερώτηση που θα ξεπερνούσε το νέο όριο των 25000 υπογραφών, απάντησε μέσω του Phil Larson (Υπηρεσία Επιστήμης και τεχνολογικής πολίτικης)...
"Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει καμία ένδειξη ότι υπάρχει οποιαδήποτε ζωή έξω από τον πλανήτη μας, ή ότι μια εξωγήινη παρουσία έχει έρθει σε επαφή, ή ότι εξωγήινοι ασκούν επιρροή σε οποιοδήποτε μέλος της ανθρώπινης φυλής! Επιπλέον, δεν υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες που να δείχνουν ότι κάποιο αποδεικτικό στοιχείο είναι κρυμμένο από τα μάτια του κοινού. Αν και πολλοί επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η πιθανότητα της ζωής κάπου αλλού στο σύμπαν είναι αρκετά υψηλή, η πιθανότητα να έχουμε έλθει σε επαφή είναι εξαιρετικά μικρή, με δεδομένο τις τεράστιες αποστάσεις. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το θέμα της ζωής έξω από τον πλανήτη μας δεν είναι υπό συζήτηση ή δεν διερευνάται..."
 

Στις 12 Νοεμβρίου του 2011, ο Stanton T. Friedman απαντά στο Λευκό Οίκο ότι είπε ψέματα για τα UFO: "Υποψιάζομαι ότι κάνουν πως δεν ξέρουν για τον τεράστιο όγκο των διαθέσιμων πληροφοριών που δείχνουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι επισκέπτες. Οι ΗΠΑ και η άλλες κυβερνήσεις έχουν αποκρύψει πληροφορίες για πολλές δεκαετίες. Η απάντηση τους, δείχνει σίγουρα εσκεμμένα ψέματα για διαστρέβλωση της αλήθειας ή ολική άγνοια."
Η ερευνητική ομάδα του Paradigm, επίσης είπε: "Η ανταπόκριση του χαμηλού επιπέδου "χαρτογιακά" ήταν απαράδεκτη και θα ξεκινήσει μια νέα καμπάνια για συλλογή υπογράφων. Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια παρωδία σε βάρος του δημοσίου βίου και του Τύπου. Εάν η συζήτηση ήταν σε ένα δικαστήριο, ο Lawson θα έπρεπε να καταδικαστεί για ψευδορκία."


πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.