Ad Code

Responsive Advertisement

ΖΗΤΟΥΝ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Οι εταίροι μας στην Ευρώπη, το ΔΝΤ και η Ουάσινγκτον βλέπουν τις τελευταίες ώρες να πραγματοποιείται ένα απίστευτο παζάρι για το όνομα του πρωθυπουργού της νέας κυβέρνησης και γίνονται ιδιαίτερα σκληροί με την Ελλάδα.
Η Ευρωζώνη ζητεί από τα δυο κόμματα εξουσίας, που θα σχηματίσουν κυβέρνηση, γραπτή δέσμευση ότι...

θα σεβαστούν τις υποσχέσεις τους για περικοπές στον προϋπολογισμό και μεταρρυθμίσεις πριν από την καταβολή των νέων δανείων, ανακοίνωσε εχθές ο Πρόεδρος του Eurogroup.


"Θα ζητήσουμε από τις ελληνικές αρχές να στείλουν μια επιστολή που θα υπογράφεται από τα δύο μεγάλα κόμματα, που θα επαναβεβαιώνει τη δέσμευση της χώρας να συμμορφωθεί προς τα μέτρα που συμφωνήθηκαν για την εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών της χώρας καθώς και το σχέδιο διάσωσης της 27ης Οκτωβρίου", δήλωσε ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, κατά το τέλος της συνάντησης του φόρουμ στις Βρυξέλλες.


Η τρόικα πλέον, όπως έγινε γνωστό από την Ουάσινγκτον δεν θέτει μόνο σαν προϋπόθεση να εφαρμοστούν όλες οι αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου, αλλά πλέον ζητούν γραπτές εγγυήσεις από τους ηγέτες του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα δανειακή σύμβαση.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.