Ad Code

Responsive Advertisement

Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΟΧΙΜ

Έτυχε, διαβάζοντας σε ένα blog, να δω ότι στην ιστοσελίδα antinews.gr υπήρχε ένα άρθρο του κυρίου Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη ο οποίος μεταξύ των άλλων, που ομολογώ ότι δεν είχα την υπομονή λόγω φόρτου εργασίας να διαβάσω, έγραφε:

(copy paste)


"Τα συνωμοσιολογία περί Τριμερούς να τα λαμβάνετε σοβαρά υπ όψιν όσοι γουστάρετε Ελλοχίμ, θεωρίες για την Κούφια Γη και καλλικαντζάρους. Αν δεν επηρεάζεστε από τον Λιακόπουλο, τότε σημειώστε ότι η Τριμερής δεν είναι τίποτε άλλο από ένα είδος παγκόσμιας «Αθηναϊκής Λέσχης», όπου πολιτικοί, επιχειρηματίες και άλλοι μαζεύονται και συζητούν άτυπα για μεγάλα πολιτικά και οικονομικά προβλήματα".

Επειδή τον εν λόγω κύριο δεν τον γνωρίζω, ούτε είχα ξαναδιαβάσει για αυτόν, έκανα μία μικρή έρευνα και είδα ότι είναι ένα άτομο πράγματι δραστήριο, που φέρεται να είναι φιλικά προσκείμενος προς τον Σαμαρά και να έχει σε γενικές γραμμές απόψεις πατριωτικές.


Αμέσως οι δηλώσεις του, όχι οι απαξιωτικές για το πρόσωπό μου, ούτε για αυτούς που μου κάνουν την τιμή να με ακούνε και να με διαβάζουν, αλλά για την "αθωότητα" της Τριμερούς Επιτροπής, με προβλημάτισαν, χωρίς βέβαια να θεωρώ τον νυν πρωθυπουργό....πράκτορα.


Αν όμως κάποιος νέος και δραστήριος άνθρωπος σαν τον Φαήλο Κρανιδιώτη, που σύμφωνα με αυτά λέει και γράφει πρόσκειται ιδεολογικά στον πατριωτικό χώρο, πιστεύει ότι η Τριμερής Επιτροπή είναι μία λέσχη ανθρώπων που μαζεύονται σε ένα "παγκόσμιο καφενέ", ως μη έχοντες τι άλλο να κάνουν, για να συζητούν άτυπα για μεγάλα πολιτικά και οικονομικά προβλήματα, τότε αναρωτιέμαι τι θα πρέπει να πιστέψει ο Μπάμπης ο υδραυλικός και η κυρία Καίτη η κομμώτρια και ο κυρ Στέλλιος ο μεροκαματιάρης κτλ κτλ.


Εγώ σαν ουδέτερος περί τα κομματικά, είναι γνωστό ότι βλέπω με συμπάθεια όποιον πάει κόντρα, έστω και λίγο, στο σύστημα και με συμπάθεια βλέπω την κόντρα του Σαμαρά και πλήρως σχεδόν επικροτώ το οικονομικό του πρόγραμμα, αν και το βλέπω στα φορολογικά λίγο άτολμο, αλλά θα πρέπει να πω στον Φαήλο Κρανιδιώτη, ότι τον Παπανδρέου δεν το έριξε η ΝΔ αλλά οι Έλληνες, που στις 28 Οκτωβρίου βγήκανε έξω από τα κομματικά μαντριά και κατατρομοκράτησαν το σύστημα που βγήκε έξω και με σύσσωμη σχεδόν την πολιτική ηγεσία φώναζε για κατάλυση της έννομης τάξης την οποία πρέπει πάσει θυσία να διατηρήσουμε.


Όσον αφορά μάλιστα τον Σαμαρά, πολλοί είπαν ότι τώρα τελευταία τον....παραστηρίζω!!!!!!


Επειδή λοιπόν, φίλε Φαήλο, η πατρίδα καθώς καταλαβαίνεις, χρειάζεται όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά της που την αγαπάνε και επομένως χρειάζεται και εσένα, επιθυμώ να σε διαβεβαιώσω, ότι από τις φτηνές συνωμοσιολογικές θεωριούλες, μέχρι την άγρια πραγματικότητα, υπάρχει ένας μεγάλος δρόμος κρυμμένης γνώσης, που θέλει θάρρος και αποφασιστικότητα για να τον διαβεί κανείς.


Σου εύχομαι να κάνεις σύντομα το πρώτο βήμα


Φιλικά, παρά τις απαξιωτικές σου φράσεις για εμένα και τους φίλους μου, στην διάθεσή σου

Λιακόπουλος Δημοσθένης
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.