Ad Code

Responsive Advertisement

Μια έκκληση στην δημιουργία της δικής μας πραγματικότητας

Συνοδοιπόροι
Δεν θέλω να πώ την μεγάλη κουβέντα, αλλά πάμε από το κακό στο χειρότερο. Αν περιμένουμε οι εγκάθετοι πολιτικοί(;) να μας σώσουν, την έχουμε βάψει.
Σκέφτηκα μια ενέργεια που αν μπορέσουμε να πιάσουμε τον κρίσιμο αριθμό μπορεί να γίνει το θαύμα.
Βασίζομαι στην υπάρχουσα και γνωστή συμπαντική ακολουθία:
«Αν ζητήσουμε την πραγματοποίηση κάποιου αιτήματος προς τις συμπαντικές δυνάμεις και βρεθούμε να το ζητάμε 144.000 και άνω, ταυτόχρονα, τότε όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις του σύμπαντος θα σπεύσουν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία των αιτούντων».
Επειδή αυτό που σκέφτομαι και θα σας το παραθέσω παρακάτω δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί από εμένα μόνον και τους 350-400 επισκέπτες του μπλόκ μου, ζητώ την βοήθειά σας μαζί με όλους όσους μπορείτε να ενεργοποιήσετε σε αυτή την προσπάθεια.
Η πρότασή μου είναι: στις 22/12/2011 (χειμερινό ηλιοστάσιο)και ώρα 21.00 όσοι περισσότεροι μπορούμε, να ακούσουμε ταυτόχρονα την μυθωδία και μόλις τελειώσει να διαβάσουμε το αίτημά μας(θα υπάρχει στην ανάρτηση), όλοι μαζί.
Πιστεύω να μπορέσετε και να θελήσετε να συνδράμετε την προσπάθεια για το καλό όλων μας. 70 λεπτά για την πατρίδα μας δεν είναι πολλά.
Αστερίων

http://diaelefsis.pblogs.gr
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.