Ad Code

Responsive Advertisement

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Μετά την επίθεση Σύρων, υποστηρικτών του Άσσαντ, στην τουρκική Πρεσβεία και το κάψιμο της τουρκικής σημαίας, ο Ερντογάν ανεβάζει τους τόνους. Ήδη απομακρύνθηκαν οι οικογένειες των διπλωματών, ενώ έχει δώσει την άδεια να συνέρχεται σε τουρκική έδαφος η συριακή αντιπολίτευση (αίτημα που αρνήθηκε ο Μεντβέντεφ).

Φαίνεται, ότι για να μη αντιπαρατεούν με τους Ρώσους οι Αμερικανοί, έδωσαν το πράσινο φως στην Τουρκία για δράσεις προς ανατροπή του καθεστώτος Άσσαντ. Έτσι βρήκε αφορμή ο Ενρτογάν να οξύνει τα πνεύματα. Το Geopolitics γράφει ότι απευθυνόμενος τον Πρόεδρο της Συρίας με το μικρό του όνομα, ο Ερντογάν δήλωσε:


“Μπασάρ, εσύ που έχεις χιλιάδες πολίτες στη φυλακή, πρέπει να βρεις και εκείνους που έκαψαν την τουρκική σημαία και να τους τιμωρήσεις. Θέλω να ξεκαθαρίσω στο καθεστώς Άσσαντ πως η ιστορία λέει πως όσοι επιτέθηκαν στη τουρκική σημαία έλαβαν τη σχετική απάντηση”.


Σιγά τα αίματα, λέμε εμείς. Έχουμε κάποιες τουρκικές σημαίες λάφυρο στο Πολεμικό Μουσείο.


Από τη πλευρά του ο Τούρκος Πρόεδρος, Αμπντουλάχ Γκιουλ, προειδοποίησε τον Μπάσαρ αλ Άσαντ πως στην περίπτωση που παρατηρηθούν ξανά παρόμοια φαινόμενα η αντίδραση της Τουρκίας δεν θα είναι η ίδια, αλλά πολύ σκληρότερη.


πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.