Ad Code

Responsive Advertisement

«ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ» ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Άξιους «για τους φούρνους του Χίτλερ» θεωρεί η κυβέρνηση των «εξεγερμένων» της Αιγύπτου τους διαδηλωτές, ενώ προσανατολίζεται σε περαιτέρω λογοκρισία στα ΜΜΕ, που δημοσιοποιούν μια πραγματικότητα αντίθετη προς τους ισχυρισμούς των στρατηγών περί «αυτοσυγκράτησης» των στρατιωτικών δυνάμεων καταστολής.

Μέσα και έξω από την Αίγυπτο, ό,τι χθες ξεστόμισε δημοσίως ο στρατηγός Αμπντέλ Μόνεϊμ Κάτο, σύμβουλος της Υπηρεσίας Υποθέσεων Ηθικής των ενόπλων δυνάμεων, προκάλεσε σοκ. Είπε πως αντί να ανησυχεί ο κόσμος για την πρόοδο της χώρας, ενδιαφέρεται για «μερικούς ταραξίες του δρόμου που τους αξίζει να τους ρίξουν μέσα στους φούρνους του Χίτλερ»!...


Εν τω μεταξύ, στους 14 ανέβηκε ο απολογισμός των νεκρών του τελευταίου τετραημέρου της βίας. Πάνω από 700 οι τραυματίες, ενώ, σύμφωνα με το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ΜΕΝΑ, 123 διαδηλωτές από πολύ περισσότερους συλληφθέντες (και αγρίως κακοποιηθέντες) έχουν φυλακιστεί.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.