Ad Code

Responsive Advertisement

Βουλγαρικό πρακτορείο: « Έλληνας Μητροπολίτης θα καταλάβει τα Σκόπια με 5 τανκς σε 20 λεπτά»

«Η Θεσσαλονίκη να μην φοβάται, θα κατακτήσουμε την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας σε 20 λεπτά με 5 αεροσκάφη και 10 τανκς".
Έτσι εκφράστηκε ο Μητροπολίτης Άνθιμος αναφερόμενος στο καρναβάλι της Βέβτσανης, όταν οι Σκοπιανοί πατριώτες έκαναν ένα αστείο ότι «θάβουν» την Ελλάδα, όπως αναφέρθηκε από ελληνική ιστοσελίδα. Κατά τη διάρκεια της ...


λειτουργία ο Άνθιμος υπενθύμισε μια άλλη πραγματικότητα. Μίλησε για τη γνωστή συνομιλία μεταξύ των πρώην ηγετών της Ελλάδας και της Σερβίας – Μητσοτάκη και Μιλόσεβιτς:
« Θέλετε να επέμβετε;, ρώτησε ο Μιλόσεβιτς τον ομόλογό του. «Όχι», απάντησε ο Μητσοτάκης, « Εμείς θα παρέμβουμε ειρηνικά» πρόσθεσε ο Έλληνας πρωθυπουργός.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των Σκοπίων έχουν εξοργιστεί για άλλη μια φορά που ο Άνθιμος χρησιμοποιεί κάθε Κυριακή αντι-σκοπιανό πολιτικό κήρυγμα.
Πρόσφατα, ως απάντηση, για την ίδρυση του σκοπιανού ραδιοφώνου στη Φλώρινα, προέτρεψε τους Έλληνες να προβούν σε βανδαλισμούς για να σταματήσει η μετάδοση της σλαβικής γλώσσας στην ελληνική επικράτεια.
Πολλοί πιστεύουν ότι ήθελε να προετοιμάσει μια ομάδα με 50 Έλληνες , οι οποίοι θα μετέβαιναν στη Φλώρινα να καταστρέψουν το σταθμό.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket