Ad Code

Responsive Advertisement

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΖΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗ ΤΑΦΡΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ....ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Χουριέτ, σύμφωνα με συμφωνία που υπέργραψε ο Παπουτσής με τους Τούρκους, θα κάνουμε φράχτη στον Έβρο για να μην περνούν οι λαθρομετανάστες, αλλά και τα τουρκικά άρματα (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).


Επειδή λοιπόν θα γίνει ο φράχτης που θα εμποδίζει τα τουρκικά άρματα (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), υπογράψαμε ότι θα μπαζώσουμε την αντιαρματική τάφρο, όση είχαμε κάνει τέλος πάντων.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιός πολιτικός θα μας πει από που και ως που τους πέφτει λόγος τους Τούρκους για το τι κάνουμε εντός ελληνικού (;;;;;;;;;;;) εδάφους και υπέγραψε ο Έλληνας υπουργός συμφωνία μαζί τους και του έκαναν και παζάρια για να μπαζωθεί η αντιαρματική τάφρος;;;;;;;;;;; Δεν βλέπουμε ότι εξώφθαλμα οι Τούρκοι θέλουν άρση εμποδίων εισβολής;;;;;


Είναι αυτονόητο, ότι ο Παπουτσής, δεν πήγε από μόνος του να κλείσει συμφωνία τέτοιου είδους με τους Τούρκους, πράγμα που σημαίνει, ότι προϋπήρχε μυστική συνθήκη, βάσει της οποίας, δεν μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε εντός ελληνικού (;;;;;;;;;) εδάφους στον Έβρο.


Είπε μάλιστα ο Έλληνας υπουργός ότι ο φράχτης θα προστατεύει την Ελλάδα (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) οπότε θα μπορέσουν να αποσυρθούν από τον Έβρο κάποιες ελληνικές μονάδες που χρειάζονται αλλού.

liako
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.