Ad Code

Responsive Advertisement

ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΣ Ή ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ;;;

Μια σταυροφορία σε εισαγωγικά ξεκίνησε η νεοιδρυθείσα Ογκολογική κλινική Λευκωσίας '' Onco-logic & Art '' και ο  Ιατρός Αθανασιος Μπαγκατζουνης.









Ακούγωντας τον στο τοπικό ραδιόφωνο της Κύπρου '' Ο Λόγος radio'' νοιώσαμε ότι κάποιος αγώνας ξεκινήσε ή μάλλον μία σταυροφορία ενάντια στην νοοτροπία της έποχης που θελει την βιομηχανοποίησης του συστήματος υγείας.



''Μια συντονισμένη προσπάθεια αφύπνισης συνειδήσεων της oncoLogic & arts για την άρση των ανισοτήτων, των φραγμών και των μονοπωλίων στην ογκολογία και την υγεία'' όπως ο ιδιος αναφέρει στην σελίδα του, και στην προσπάθεια αυτή θέλει μαζί του ανθρώπους της τέχνης..
  • http://www.oncologic-cy.com


΄΄Ο Δρ Θανάσης Μπαγκατζούνης, είναι Ογκολόγος-Ακτινοθεραπευτής,  Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου, μέλος της Eθνικής Eπιτροπής Kαρκίνου και σπούδασε στο Erlangen-Nuernberg της Γερμανίας.΄΄ 


Επαναστάτης   ή   Αναρχικός ;;;;;


Σταυροφόρος  ή   Δον Κιχώτης ;;;;


Το αποτέλεσμα του αγώνα του θα δώσει την απάντηση..


----------------------------------------------------------------------------------


..Καταλαβαίνουμε όλοι μας ποιούς εξυπηρετεί ο έλεγχος της υγείας, τα μεγαλοσυμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών και ο έλεγχος των ασθενειών και η διατήρηση τους σε μόνιμη κατάσταση ύπαρξης και μη θεραπείας ωστε να μην πάψει ποτέ η εκμετάλλευση των ασθενών.. 


Δυστυχώς έτσι επιτάσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων κύριοι και δυστυχώς σε κάθε χώρα όπως και στην Ελλάδα υπάρχουν πολιτικοί πρόθυμοι τα υιοθετήσουν τις εντολές τους.. 


Σας θυμίζουμε  αντιστοιχες καρτες από το ''αγαπημένο'' μας illuminati card game..





http://www.facebook.com/media/set/?set=a.159441110775632.51828.139278009458609&type=1




Η περίπτωση του μας θύμισε έντονα έναν άλλο αγαπητό μας γιατρό .. Τον κατά πολλούς τρελό Δημήτρη Αντωνίου που μήνυσε τους ΄Ελληνες βουλευτές που ψήφισαν το μνημόνιο..


http://zoidosia.blogspot.com/


ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ , ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ..
ΤΡΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΩΝ 300ΩΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.



Ερευνητική Ομάδα Κύπρου..

ΕΡΕΥΝΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.