Ad Code

Responsive Advertisement

"Τώρα το πετρέλαιο ανήκει στο λαό του Ισημερινού με ποσοστό 95%" (vid)

Όταν οι ηγέτες φορούν παντελόνια & δεν είναι νενέκοι του ΔΝΤ!
Στον Ισημερινό υπογράφτηκαν -παρά τις διεθνείς πιέσεις- νέες συμφωνίες από τον πρόεδρο Rafael Correa για τον ορυκτό πλούτο της χώρας, τον οποίο λυμαινόταν με αποικιοκρατικές συμβάσεις οι ΗΠΑ και οι 7 αδελφές Τώρα το πετρέλαιο ανήκει στο λαό του Ισημερινού με ποσοστό 95%, ενώ..


πριν 5 χρόνια ήταν το αντίθετο! Αυτή είναι η αλλαγή εποχής που ζει ο Ισημερινός με λαϊκό ηγέτη κι όχι νενέκο υπάλληλο του ΔΝΤ τον Rafael Correa, για την οποία νοιώθει περήφανος ο λαός του!
Τώρα γιατί οι σοσιαλιστές ηγέτες της Λατινικής Αμερικής σνομπάρονται από την «Σοσιαλιστική» Διεθνή που προτιμάει να έχει στις τάξεις της σοσιαΛΗΣΤΕΣ και δικτάτορες, ή δολοφόνους σαν τον σιωνιστή εγκληματία Μπάρακ, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο…


Στην Ελλάδα της τρόικας και του ΔΝΤ που θα ανήκει ο ορυκτός πλούτος της χώρας;



anti-ntp
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket