Ad Code

Responsive Advertisement

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ: ΠΙΚΠΑ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΠΙΚΠΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΡΥΩΝΟΥΝ.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ: ΠΙΚΠΑ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΠΙΚΠΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΡΥΩΝΟΥΝ. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑ ΚΟΝΔΥΛΑΚΗ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 213.20.59.800. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΠΙΚΠΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΡΥΩΝΟΥΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. ΑΛΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΙΚΠΑ:ΚΥΡΙΑ ΚΟΝΔΥΛΑΚΗ 213.20.59.837.


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket