Ad Code

Responsive Advertisement

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ…

-Πρεπει πλεον να καταλαβουν ολοι οι Ελληνες οτι το υπαρχον πολιτικο συστημα ΜΑΣ ΒΙΑΖΕΙ εν γνωσει του. Δεν θα δωσω παραδειγματα, ειναι αλλωστε γνωστα. Το γεγονος οτι η “ανευθυνοτητα, η “διαχυση της ευθυνης” και το ” εδω δεν ξερω, δεν αποφασιζω.. αποφασιζει ο πολιτικος προϊσταμενος ( ο οποιος ειναι ΓΙΔΙ ξερο) ” εχουν καταστρεψει αυτη τη Χωρα. Το Συστημα ειναι ετσι φτιαγμενο για να εξυπηρετει το ιδιο το Συστημα και οχι τον πολιτη… πολλω δε μαλλον την Πατριδα.


- Ο διαχωρισμος Πατριδας ( την ονομαζουν Χωρα ) απο τους πολιτες της με την πχ… μοναδικη ατακα Μπεννυ.. ” οταν χρεοκοπει ο πολιτης δεν χρεοκοπει η Χωρα”…. τι κλιμα φτιαχνει? Αποξενωσης.! Τι επιδιωκουν με την αποξενωση του πολιτη απο την χωρα του? τον ελεγχο με το διαιρει και βασιλευε. Πως αποξενωνουν τον πολιτη απο την Χωρα του?? – Βαζουν την Χωρα ΤΟΥ…”απεναντι” ως κατι ξενο, ισως κακο, ισως διελυμενο, ισως διευθαρμενο, ισως απροσωπο, ΣΙΓΟΥΡΑ εξουσιοδοτημενο να ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ αντ αυτου.
τχντα, αυτη η “Χωρα” που δεν ειναι Πατριδα, παρουσιαζεται ως ξενη σε σχεση με τους

διοικουντες=πολιτικους/θεσμικους κλπ… Τι πετυχαινουν ετσι ?? την ΑΣΥΛΙΑ στο μυαλο των ανυποψιαστων πολιτων.. στο υποσυνειδητο… αρκει η Πολιτικη Ευθυνη … ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ???

Τι εστι πολιτικη ευθυνη ? Ποιος εχει δωσει τον ορισμο της? Οι ιδιοι που επωμιζονται αυτη την ευθυνη !.. τελειο και δουλευει μια χαρα. ( αντε εσυ στη δουλεια σου και πες… “αναλαμβανω την “γραφειακη ευθυνη”.. ποσο ξυλο θα φας ? )


Καταληγω, στο οτι , δεν υπαρχει πολιτικος ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ για τα οσα υπογραφονται σημερα αλλα και για το καταντημα αυτης της χωρας. ΚΑΝΕΙΣ και αποψη μου. Οταν “μου” πετανε το μπαλλακι… ειμαι επιλογη σου.. τους το γυρναω με ταχυτητες CERN στη μαπα… ετσι ωστε να ανακαλυψουν το σωματιδιο HIGGS πολυ ευκολα.
Η Ελλαδα χρειαζεται ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. 20ετιας. Προγραμμα. Εναλλακτικα πλανα – ( πισινες που λεμε ), Επιθετικη σταση σε οποιον-οποιο προσβαλλει την Πατριδα εμεσα η αμεσα, και τελος διαχυση της πληροφοριας σε ολα τα στρωματα του πληθυσμου.

Οι παραπανω λεξεις φανταζουν ξενες στα ΓΙΔΙΑ. Αγνωστες λεξεις. Οταν αυτες τις ιδιες λεξεις τις χρησιμοποιουν καθε μερα για το ΚΟΜΜΑ/Σωματειο και την προσωπικη του επιβιωση. DEAD END.

Εαν δεν διαλυθουν τα KOMMATA και το Συστημα- Κομμα-Γκρουεζας, η Ελλαδα δεν θα βγει απο το τελμα και την τελικη ταπεινωση – τουλαχιστον στα χαρτια..-διοτι η Ψυχη του Ελληνα και το Φρονημα του δε θα ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ ΠΟΤΕ… οσες ΕΝΟΧΕΣ και αν τον φορτωσουν.

Συμπερασμα.?? Αναγνωριση της ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ με ματια και μυαλο ανοικτα, χωρις χρωματα και ΕΚΛΟΓΗ ΗΓΕΤΗ ο οποιος ΚΑΤΑΝΟΕΙ και εχει ως βασικη αρχη τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.-

Για εμενα τον τελευταιο Ελληνα πολιτη, αυτο θα εκανε τη διαφορα. Τα επιμερους μετρα και αλλαγες ειναι τοσο αυτονοητες(α) που δεν χριζουν αναλυσης. ΚΟΙΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ.



Συγγνωμη για το σεντονι… αλλα δειτε το σαν σαβανο με ειδικο σκοπο !…



Π₪₪₪₪Π
Πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.