Ad Code

Responsive Advertisement

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ!

Από τη σημερινή(10/02) διαδήλωση συνταξιούχων στην Θεσσαλονίκη
Ξεφτιλισμένα καθάρματα, καμαρώστε τις...επιτυχίες και τα "έργα" σας!
Βγες, τσιράκι των τοκογλύφων και ανύπαρκτε Παπαδήμο να πεις σ' αυτό τον άνθρωπο πως "αν δεν ψηφιστούν τα νέα μέτρα δεν θα έχουμε πετρέλαιο και φάρμακα"!

Γιατί έχει τώρα, ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, που τουρτουρίζει στο κρύο μέσα στο ίδιο του το σπίτι;



Που δεν έχει να πληρώσει τα φάρμακά του και στήνεται με τις ώρες για να κλείσει ραντεβού με έναν γιατρό των δημόσιων νοσομοκείων που ΕΣΕΙΣ διαλύσατε;


Τράβα πες σ' αυτόν ότι "διαπραγματεύεσαι για να μην πονέσει περισσότερο ο κόσμος", ΟΛΙΓΙΣΤΕ Σαμαρά που τολμάς να παρουσιάζεσαι ως "προστάτης" των συντάξεων!


Πάρε μαζί σου και τον νυν...Μεγαλέξανδρο του "αντιμνημονιακού" αγώνα, τον ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ Καρατζαφέρη, που πήγε να καταθέσει 1000 Ευρώ σε τράπεζες, αντί να τα δώσει στους φτωχούς!


ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!


Η οργή του κόσμου σιγά - σιγά μετουσιώνεται σε πράξεις...και τα δάκρυα του συμπατριώτη μας, θα γίνουν ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ!

hellas-orthodoxy
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket