Ad Code

Responsive Advertisement

Μετεωρίτης στον ουρανό του Τέχας (VIDEO)

Η WFAA έλαβε περισσότερες από 200 εκθέσεις την Τετάρτη το βράδυ από ανθρώπους που είπαν ότι είδαν αυτό που φαινόταν να είναι ένας μετεωρίτης σε όλο τον ουρανό του Βόρειου Τέξας λίγο μετά της 8:00.
Πολλοί άνθρωποι, επίσης, δήλωσαν ότι άκουσαν αυτό που ακούγεται σαν ένας (Sonic Boom) ήχος που σχετίζεται με τη βολίδα, η οποία ήταν ορατή σε όλη τη διαδρομή από το Σαν Αντόνιο στην πόλη της Οκλαχόμα.




Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό KWTX στο Waco ότι ήταν μετεωρίτης.
Μια κάμερα στο Hawley,του Τέξας που έχει σχεδιαστεί για την καταγραφή του νυχτερινού ουρανού δείχνει ένα φωτεινό αντικείμενο για λίγο σε όλη την εικόνα (δείτε το βίντεο)




Η σελίδα στο Facebook από το Κανάλι 8 ήταν γεμάτη με περιγραφές,μερικές από αυτές:


"ΠΟΛΥ φωτεινό μπλε αντεικείμενο πέρα από τον ουρανό στο Benbrook", δήλωσε ο Stephanie Clingman Guyer. "Φαινόταν τόσο κοντά,με μακριά ουρά - πολύ cool!"


Ο Carrollton, James Gates είπε ότι "άκουσε μια έκρηξη φωτός και το σπίτι μου κούνησε ελαφρά ... τότε άκουσα τα σκυλιά γαβγίζουν."


"Το είδαμε στο Far West McKinney," Kathy Stulting Escobedo έγραψε




Έμοιαζε να πήγε ανατολικά του Denton, όταν εξερράγη / και διαλύθηκε. Θα μπορούσαμε να δούμε ανατινάξεις νοτιοανατολικά. Οι φτωχοί άνθρωποι στο αεροπλάνο. Σίγουρα σκέφτηκα ότι ήταν το τέλος της ζωής τους. "


Και πολλές άλλες ακόμα περιγραφές



apocalypsejohn
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket