Ad Code

Responsive Advertisement

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι μας απάντησε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τους ελεύθερους σκοπευτές!

Η prionokordela.gr επικοινώνησε πριν από λίγο με το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, γιατί δεν μπορούσαμε να αποδεχθούμε ότι η είδηση για ελεύθερους σκοπευτές, ακροβολισμένους σε ταράτσες στο Σύνταγμα, υπό το φόβο επεισοδίων την ημέρα της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, θα μπορούσε ποτέ να είναι αληθινή.

Η απάντηση που λάβαμε και σας παραθέτουμε αυτούσια είναι η εξής: «Δεν πρόκειται για ελεύθερους σκοπευτές, όπως τους έχετε δει στις ταινίες, αλλά για παρατηρητές σε στρατηγικά σημεία. Τώρα αν μας ρωτάτε αν θα είναι ένοπλοι, ναι, θα είναι ένοπλοι».


Τα συμπεράσματα δικά σας…

prionokordela
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.