Ad Code

Responsive Advertisement

ΠΡΟΛΟΓΟΣ -Διαδικτυακό βιβλίο- Η οδύσσεια ενός υπεράνθρωπου

ΟΝΦΙΜ
Την δεκαετία του 1950 ανακαλύφθηκαν οι παλιότερες διατηρημένες παιδικές ζωγραφιές. Χρονολογούνται στην διάρκεια του Μεσαίωνα, ανάμεσα στον 12ο και 15ο αιώνα και έγιναν από ένα αγόρι,  6 με 7 ετών, που λέγονταν Όνφιμ και παρίσταναν σκηνές μάχης, μεγάλους πολεμιστές και τέρατα που πετούσαν φωτιά.
Επειδή πάντα θα υπάρχει ένα παιδί που ονειρεύεται μέσα μας, η ιστορία που ακολουθεί είναι η προσπάθεια του μικρού παιδιού μέσα μου να ζωγραφίσει με λέξεις τα όνειρά του: τον Υπεράνθρωπο και την Αιώνια Αγάπη!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ


odyssey-of-a-superman

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.