Ad Code

Responsive Advertisement

Ποινική διώξη στον πρώην βουλευτή Σπήλιο Λιβανό


Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του πρώην βουλευτή Σπήλιου Λιβανού για ψευδή δήλωση "πόθεν έσχες". Την υπόθεση ανέπεμψε στην εισαγγελία η επιτροπή οικονομικών ελέγχων της Βουλής.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής Ευάγγελο Αργύρη, από τον έλεγχο που έγινε στο «πόθεν έσχες» του κ. Λιβανού, διαπιστώθηκε ότι το 2009 είχε μηδενικές καταθέσεις, ενώ αντίθετα, το 2008 και το 2010 είχε δηλώσει το ποσό των 980.000 ευρώ.

Σε γραπτές, πάντως, εξηγήσεις που έστειλε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ο κ. Λιβανός επικαλέστηκε «αμέλεια».

Πηγή


Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.